HI-VISITAudio-Life

HiVisit X-Fi Audio Import op DAE 2023: chillen met metalen

Redactie Hifi.nl | 13 oktober 2023 | Audio Note

X-fi Audio Import is voor vele bezoekers van het Dutch Audio Event inmiddels een bekende naam in het aanbod van hoogwaardig presterende audio-oplossingen. Denk aan gerenommeerde merken als Avantgarde Acoustic, Audio Note, Chord Electronics, Furutech en recentelijk ook het Duitse AVM. Ook deze editie van de DAE, voorheen de X-fi show, worden haar merken wederom op een eervolle manier in de spotlights gezet.

Tijdens de 2023 editie van DAE heeft X-Fi Audio Import maar liefst vier kamers ingericht. In de kamers 31 en 115 vinden we onder meer AVM met Avantgarde en wordt ook Furutech prominent gepresenteerd.

In kamer 34 staat een prachtige hifi set met bekabeling van Chord Electronics
in combinatie met een set luidsprekers van Sonus faber.

In de gezellig ingerichte kamer 33 staat een set opgesteld van het Britse Audio Note. Hier ervaren we demonstraties met wat stevigere muziekgenres waar we even langer voor blijven staan.

Niet enkel zijn de goed gematchte sets fraai om te zien, ze leveren elk op een eigen manier een intense en levendige muziekpresentatie. Met vier kamers behoort X-Fi Audio Import dan ook tot een van de participanten met het grootste aantal vierkante meters aan vloeroppervlak. Elk van de ruimtes is desondanks fraai ingericht en voorzien van magistraal klinkende hifi-sets voor een breed publiek.

We prijzen de keuze voor rock en overige harde metalen tijdens de presentatie in de kamer van Audio Note. We snappen dat niet iedere bezoeker hiernaar op zoek zal zijn geweest, maar voor ons was het een welkome afwisseling van de inmiddels grijsgedraaide playlists die we al zoveel jaren moeten tolereren. Verfrissend toch? 

MERK

EDITORS' CHOICE