Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+: compacte veelzijdige tuner

Het Oostenrijkse Pro-Ject Audio Systems heeft de Tuner Box S3 DAB+ gelanceerd, in een zilverkleurige en zwarte uitvoering. Zoals de naam van het nieuwe apparaat al doet vermoeden, is de Tuner Box S3 DAB+ een compacte en veelzijdige analoge en digitale tuner. Muzieksignaal komt naar buiten via een analoge cinch-uitgang en via een tweetal digitale uitgangen.

Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+

De Tuner Box S3 DAB+ van Pro-Ject Audio is klein maar beschikt over uitgebreide radiofuncties. De gebruiker kan kiezen uit radiostations op de analoge FM-band alsmede digitale radio via DAB, DAB+ en internetradio. Verbinding met een netwerk wordt gelegd via WiFi.

Bediening kan met de knoppen op het front en met de meegeleverde afstandsbediening. Bij inschakeling, begint het laatst afgespeelde radiostation automatisch met spelen. Muzieksignaal komt nar buiten via een analoge cinch-ingang en via een tweetal digitale uitgangen (1 x optiisch, 1 x coaxiaal cinch). Op de voorkant is een hoofdtelefoonaansluiting gemonteerd. die 2 x 75 mWatt aan 32 Ohm kan leveren (1% THD). Het opgegeven frequentiebereik loopt van 20 Hz tot 20 kHz.

De afmetingen van de Tuner Box S3 DAB+ zijn 206 x 164 x 55 millimeter (B x D x H, inclusief aansluitingen). Het gewicht is 940 gram.

Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+: prijs en leveringsinformatie

De Pro-Ject Tuner Box S3 DAB+ is leverbaar in een zilverkleurige en zwarte uitvoering en gaat voor net geen 450 euro over de toonbank.

MERK

EDITORS' CHOICE