NIEUWS

Mafico neemt X-Fi Audio Import en Audio-Life over

Redactie Hifi.nl | 29 september 2023 | Fotografie Fabrikant

Vandaag is bekend geworden dat Mafico B.V. de overname van het Bunge Concern B.V. (X-FI Audio Import / Audio-Life) succesvol heeft afgerond. Daarnaast heeft Mafico BV de deelneming overgenomen van Bunge Concern in Dutch Audio Events BV (DAE). Dit feestelijke moment markeert een cruciale mijlpaal voor beide bedrijven.

David van Duijn, CEO van Mafico, heeft de volgende toelichting op de overname gegeven. “Wij bundelen de verkoopkracht, marketingexpertise en logistieke kennis van onze twee gerenommeerde bedrijven om een synergie te creëren die zal resulteren in voordelen voor onze zakelijke partners in de Benelux en daarbuiten.

We zijn er stellig van overtuigd dat met de integratie van het erfgoed van Bunge Concern en de vooruitstrevende aanpak van Mafico dit dé nieuwe graadmeter zal zijn in het enerverende landschap van High-end audio. In deze nieuwe strategisch gerichte samenvoeging hebben wij als doelstelling om een buitengewoon sterk merkenpakket aan te bieden welke gericht is op een integrale belevenis van beeld en geluid in plaats van het aanbieden van losse merken. In de komende periode zullen we de synergievoordelen van onze bedrijven omzetten in vooruitstrevende propositie voor de markt in het algemeen en onze gewaardeerde klanten in het bijzonder.

Caspar Bunge blijft verantwoordelijk in zijn functie als Creative Hifi Director binnen het Mafico-team, en samen met zijn vertrouwde teamleden, Hans Scholten en Peter Vijfvinkel, zullen zij hun diensten voortzetten zoals u gewend bent. In de komende maanden zal het team hard werken om een soepele overgangs- en integratieperiode te waarborgen.

Indien u vragen heeft over deze overname, aarzelt u dan niet om contact op te nemen met Caspar of David, die beschikbaar zullen zijn om alle benodigde informatie te verstrekken. We kijken uit naar deze opwindende reis en hebben het volste vertrouwen dat de toekomst veelbelovend is voor ons gezamenlijk succes,” aldus David van Duijn van Mafico.

Meer weten? Kijk dan op de website van Mafico.


EDITORS' CHOICE