NIEUWSCanton

Prijsvraag Canton Townus 30: win een set zwarte speakers met eigen naam en serienummer

De Duitse luidsprekerspecialisten van Canton hebben de spotlight momenteel vol op de prachtige Townus-productlijn staan. Dat is niet vreemd, als je de review van de Townus 90 aan het begin van dit jaar leest. "Een elegante, slank ogende vloerstaander die helemaal trouw aan de Canton-kernwaarden muziek zuiver en vol dynamiek aanlevert, en dat op een solide fundament." Deze pagina gaat echter niet over 'de 90', maar over zijn kleinere broer, de Canton Townus 30. Daar kun je nu met dank aan importeur Mika namelijk een unieke set van winnen met eigen naam en serienummer!

*UPDATE: DEZE ACTIE IS GESLOTEN

Canton Townus

Townus is een woordspeling van Taunus en Town en verbindt volgens Canton de moderne stadsbewoner met de oorsprong van de luidspreker en de landelijke ligging van Canton midden in de natuur. De nieuwe Townus serie vervangt de Chrono SL en Chrono series. De koper kan kiezen uit drie kleuren.

De modern vormgegeven en toch tijdloos elegante luidsprekerserie Townus past dankzij de verschillende beschikbare kastafwerkingen bij vele interieurstijlen. Onberispelijk bewerkte kasten in wit zijdemat en zwart hoogglanslak en fijn walnootfineer onderstrepen de premium claim van de nieuwe Townus serie.

Interessant om te weten is dat de randen van de behuizingen van alle Townus-modellen heel subtiel zijn afgerond. Deze vorm minimaliseert randreflecties en biedt ook een modern totaalbeeld. De combinatie van de slanke behuizing en de elegant grote behuizingsdiepte zorgen voor minimale baffle-reflecties en voldoende behuizingsvolume voor een goede weergave van lage frequenties. Canton heeft techniek en onderdelen uit de duurdere Vento-productlijn gebruikt. De Townus is desondanks betaalbaar.

Canton Townus: kenmerken van de serie 

  • Middentoner: titanium conus
  • Tweeter: conus van keramiek
  • Magnetische te bevestigen ovale roosters met stoffen bekleding
  • Grote afrondingen van kastranden om randreflecties te voorkomen
  • Direct onder de Vento serie geplaatst
  • Vervangt de Chrono SL en Chrono serie
  • Elegante en slanke behuizing
  • Uitvoeringen: hoogglans zwart, satijn wit, walnoot fineer (meerprijs)

Canton prijsvraag: win de Townus 30 in fraai zwart!

De prijsvraag is kinderlijk eenvoudig: laat in onderstaand contactformulier je gegevens achter en schat hoeveel speakers jij denkt dat Canton in 2022 heeft gefabriceerd. Dan kiezen wij aan het einde van de actie de gelukkige winnaar van een wit paartje Canton Townus 30 speakers (lees: degene die het dichtst bij het juiste antwoord zit)!

*DEZE ACTIE IS GESLOTEN, DE WINNAAR KRIJGT IN DE WEEK VAN 1 NOVEMBER BERICHT

De Canton Townus 30 prijsvraag is gestart op 7 oktober, de zaterdag van Dutch Audio Event 2023, en loopt door tot en met 31 oktober. De winnaar krijgt in de eerste week van november bericht.

Wil je meer weten over Canton? Kijk dan eens op canton.nl.
Je vindt er het volledige assortiment, en de officiële Benelux store. 

MERK

EDITORS' CHOICE