NIEUWS

De leukste Live Pub/Pop Quiz vindt plaats tijdens het Dutch Audio Event op 7 en 8 okt. a.s.

De voorbereiding van het Dutch Audio Event (DAE) is op volle stoom. Heel veel bekende en minder bekende audiomerken zullen hun producten demonstreren verspreid over tientallen luisterruimtes. Er zijn ook sprekers en muzikanten. En er is een hele leuke pub/pop quiz waar geweldige prijzen gewonnen kunnen worden.

Kom dertig minuten lang genieten van een live band, doe mee met een bijzonder leuke pub / pop quiz en win geweldige prijzen. Met de speciale Quiz app (te laden op een smartphone met een QR code) is het heel makkelijk om mee te doen.

Zangeres Jolanda Knecht (bekend van meer dan 100 theatershows in de Benelux met ADELE Project), speelt samen met haar driekoppige band (gitaar, bas, piano), verrassende akoestische versies van overbekende nummers. Denk hierbij aan “top 40” hits uit de jaren 70, 80 en 90 uit de vorige eeuw en de hits die in dit millennium zijn uitgekomen, allemaal in een kompleet nieuw jasje gestoken en gekoppeld aan creatieve vragen over de liedjes, artiesten etc.

Per liedje zijn er maximaal twee quiz vragen, maar er is bijvoorbeeld ook een “intro ronde”, “de plaat & zijn verhaal” en nog veel meer. Er is een 1e, 2e en 3e prijs te winnen bij elke ronde. Per dag zijn er twee sessies van dertig minuten.

Hieronder een filmpje voor een indruk van de sfeer.

https://dutchaudioevent.nl/wp-content/uploads/2023/08/JA-Trailer-publiek-klein.mp4


EDITORS' CHOICE