Sensus Audio op DAE 2023: een primeur van AudioSolutions

Redactie Dutch Audio Event | 13 september 2023

Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober staat Koningshof in Veldhoven weer in het teken van Dutch Audio Event. Je kunt op de website dutchaudioevent.nl terecht voor meer informatie en de kaartverkoop. In de rubriek 'op DAE' lichten we iedere dag een deelnemer uit aan de hand van een kort persoonlijk interviewtje door de redactie van Dutch Audio Event, en de hoofdvraag 'wat mogen bezoekers van de show zéker niet missen?' Vandaag in deze serie: Stanly Suijk van Sensus Audio.

Hoe ben je in de high-end audio-hoek terecht gekomen?
Nadat ik eerst een tijdje ergens anders gewerkt heb, ben ik het familiebedrijf ingestapt. Kortom, in de voetsporen van vader Frank.

Wat was je eerste audio-apparaat?
Een setje KEF LSX, fijne speakers.

 Hoe word je een goede geluidsmeester? 
Op twee manieren, door open te staan en te leren van anderen, maar tegelijk jezelf niet te verliezen: ‘wat vind ik er eigenlijk zelf van? Verder merk ik dat je ook weer niet te kritisch moet worden, te technisch. Dan verlies je oog en oor voor de muziek.

Wat is het leukste in je werk? 
Het uitleveren van een mooie order, maatwerk verzorgen. Daarnaast heb ik echt plezier in netwerken, het onderhouden van relaties.

Welke muziek neem je mee naar een onbewoond eiland? 
Ik kom altijd weer terug bij Michael Jackson.

Wat maakt het Dutch Audio Event tot de beste show van Nederland?
In één woord: enthousiasme. Er zijn zoveel exposanten met passie!

Welke publiekstrekker staat er dit jaar in jouw ruimte?

We hebben met de Figaro M2 een primeur van AudioSolutions. Daarnaast brengen we een buizenversterker van het Italiaanse Synthesis.

Tickets? ---> www.dutchaudioevent.nl


EDITORS' CHOICE