NIEUWSAudiomix

Een hele week Bang & Olufsen voor het voetlicht bij Audiomix, van 22 tot 26 aug. a.s.

Redactie Hifi.nl | 04 augustus 2023 | Fotografie Fabrikant

De in Begijnendijk (Aarschot) gevestigde audiodealer Audiomix zet een week lang producten van het Deense Bang & Olufsen in de schijnwerpers. Van 22 augustus t/m 26 augustus zullen verschillende producten van het Deense merk gedemonstreerd worden. “Your senses set free,” aldus de uitnodiging van Audiomix.

“Ontdek Bang & Olufsen met hapje en drankje in onze showroom en geniet van design, kwaliteit en gebruiksgemak. Kom langs en krijg uitleg van onze Bang & Olufsen experten,” zo luidt de uitnodiging van de in de Belgische plaats Begijnendijk gevestigde auiodealer Audiomix.

Van dinsdag 22 augustus t/m zaterdag 26 augustus 2023 zullen diverse producten van Bang & Olufsen worden gedemonstreerd in de luisterruimten van Audiomix. De agenda is als volgt.

Dinsdag 22 augustus, Beovision Eclipse

Met 's werelds beste tv-geluidssysteem is de Beovision Eclipse tv ontworpen om prachtig te integreren met je levensstijl. Enkel deze week in promo!

Woensdag 23 augustus, Beosound Theatre

Vier akoestische innovaties in één slanke soundbar omhullen je met geluid vanuit elke hoek. Gemaakt om op elke tv te passen en generaties lang mee te gaan.

Donderdag 24 augustus, Bang & Olufsen on the go

Neem muziek met je mee zonder in te leveren op kwaliteit. Met onze draadloze Bluetooth-hoofdtelefoons kun je jezelf verliezen in geluid. Speel je favoriete muziek, waar je ook bent, met de snelle en krachtige Bluetooth- en WiFi-verbindingen van onze draagbare speakers.

Vrijdag 25 augustus, Multiroom & Stereo Pairing

Verspreid muziek doorheen je huis met multiroom. Met Stereo Pairing kan je twee dezelfde luidsprekers draadloos met elkaar verbinden om ondergedompeld te worden in meer detail, diepte en schaal dan ooit tevoren. Hoor het allemaal - precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

Zaterdag 26 augustus, Beolab 50 & Beolab 90

High-end actieve luidsprekers die radicale audiotechnologie combineren met sierlijke esthetiek en zorgvuldig vakmanschap.

Geniet van een exclusieve korting op de Beovision Eclipse en nog zo veel meer. Enkel geldig tijdens de Bang & Olufsen week.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audiomix.

Adres en contactgegevens Audiomix

Audiomix
Liersesteenweg 321
3130 Begijnendijk
Tel.: +32 (0)16 – 561 062
E-mail: info@audiomix.be
Website: https://audiomix.be


EDITORS' CHOICE