NIEUWSIsotek

IsoTek lanceert V5 Sigmas stroomreiniger

IsoTek, fabrikant van stroomreinigers voor audio- en AV-systemen, introduceert de V5 Sigmas. De V5 Sigmas is volgens IsoTek een van de meest kostenefficiënte upgrades die een muziekliefhebber kan kopen om de stroom naar een hoogwaardig audiosysteem te verbeteren.

IsoTek V5 Sigmas

Volgens IsoTek is de V5 Sigmas een volledige systeemupgrade die al alle hifi-elektronica verbetert. De V5 Sigmas is een belangrijke stap voorwaarts ten opzichte van voorganger EVO5. De V5 Sigmas heeft zeven uitgangen om apparaten van schone voeding te voorzien. Van deze zeven uitgangen zijn er drie geschikt voor het leveren van een hoog vermogen. Het Direct-Coupled circuit dat is ontwikkeld voor de V3 Titan kan ultrahoge stroom en lage impedantie vermogen leveren aan versterkers, subwoofers, actieve luidsprekers of elke vorm van elektronica met een veranderende behoefte aan netvoeding.

De vier resterende uitgangen zijn geschikt voor broncomponenten. Elke uitgang van de V5 Sigmas heeft zijn eigen speciaal netwerk voor schone energie. IsoTek levert dus zeven power cleaners in één behuizing. De V5 Sigmas vertegenwoordigt een extreem kostenefficiënte manier om een compleet high-end audiosysteem volledig te upgraden en bescherming te bieden tegen gevaarlijke stroom- en spanningspieken.

IsoTek V5 Sigmas: ontwerp

De V5 Sigmas is een innovatief ontwerp met een elektrisch reinigings- en distributiesysteem Het is een aanzienlijke stap vooruit ten opzichte van de Aquarius en zijn EVO3-voorganger met meer dan 35% verbeterde stroomsterkte als gevolg van verminderde weerstand binnen het circuitontwerp en 40% toename van de huidige verwerkingscapaciteit. Dit verbetert de prestaties aanzienlijk. Er is een verbeterde gelijkstroomweerstand (DCR) in het hele nieuwe ontwerp, waardoor de prestaties dichter bij het ideaal van nul Ohm komen.

In wezen is de V5 Sigmas zeven stroomreinigers in één doos, zeven onafhankelijke stopcontacten, elk met een eigen speciaal schoon stroomnetwerk. Deze dramatisch zowel de differentiële modus als de common mode-ruis te verminderen. Kruisbesmetting van aangesloten componenten wordt ook tot een minimum beperkt door de meerdere stroomreinigingsfasen voor elke uitgang. De meeste voedingsfilters voegen uitgangen samen en voeren elk in serie uit. Dit is een fout omdat differentiële modusruis die door de aangesloten elektronica wordt gecreëerd van de ene uitgang naar de volgende besmet. De elektrische architectuur en het ontwerp van V5 Sigmas is dramatisch superieur.

V5 Sigmas is een ontwerp van hoge kwaliteit, maar toch zeer functioneel en een uitstekende upgrade voor een compleet high-end audiosysteem dat het geluidsbeeld, driedimensionale beeldvorming, basarticulatie, controle en een gevoel van uitgebreid frequentiebereik en openheid verbetert. IsoTek's bekroonde Premier power kabel is ook inbegrepen.

V5 Sigmas bevat ook een System Link-stopcontact, dat is ontworpen om meerdere eenheden met elkaar te verbinden, een steraardereferentie te behouden en de behoefte aan meerdere stopcontacten te behouden.

IsoTek V5 Sigmas: technische specificaties 

  • Aantal uitgangen: 7 + systeemkoppeling
  • Type stroomaansluitingen (stopcontacten): afhankelijk van land van verkoop
  • Netinlaat 16A IEC C20
  • Netspanning 100-240 Volt / 50-60 Hz
  • Medium stroom: 4 x 230 Volt  (10 A 2.300 Watt totaal)
  • Medium stroom  4 x 115 Volt (10 A, 1.150 Watt totaal)
  • Hoge stroom: 2 x 230 Volt (16 A, 3.680 Watt totaal)
  • Hoge stroom: 2 x 115 Volt (16 A, 1.840 Watt totaal)
  • Beveiliging tot 121.500 A
  • Afmetingen (B x H x D) 445 x 150 x 350 millimeter
  • Gewicht 15 kilogram
  • 1,5 meter Evo3 premier kabel inbegrepen
  • Leverbaar in zwarte of zilerkleurige uitvoering
  • Adviesprijs: 4.495 euro

MERK

EDITORS' CHOICE