NIEUWSConcepts

Loop binnen bij Concepts tijdens de Braderie op 23, 24 en 25 juni a.s. in Zottegem

De showroom van audiodealer Concepts in Zottegem is gevuld met een indrukwekkende selectie topmerken, waaronder AVM, Acoustic Solid, Manger en Rose audio. Hier krijg je de exclusieve kans om deze hoogwaardige apparatuur met eigen oren en ogen te ervaren. Laat je betoveren door het meeslepende geluid en dompel je onder in een ongeëvenaarde luisterervaring.

Braderie Zottegem

De openingsuren van Concepts tijdens de Braderie:
Vrijdag 23 juni: 14:00 - 21:00 uur
Zaterdag 24 juni: 10:00 - 18:00 uur
Zondag 25 juni: 14:00 - 18:00 uur

Ontdek deze topmerken en -toestellen in de showroom. Alle merken en toestellen, behalve Rose audio, zijn met de hand gemaakt in Duitsland.

Win een Grado hoofdtelefoon

Doe mee en win een Grado SR125e hoofdtelefoon ter waarde van 219 euro.

Ontdek de Grado SR125e, de ultieme upgrade van de populaire SR60e en SR80e. Deze hoofdtelefoon gaat nog beter om met vibraties die het geluid kunnen beïnvloeden. Met zuurstofvrije koperen geleiders en een acht-aderige bekabeling zorgt Grado voor een uitstekende geluidsoverdracht.

De SR125e wordt beschouwd als de beste keuze door experts vanwege de puurheid van het geluid in verhouding tot de prijs. Geniet van een puur, warm en natuurlijk geluid met behoud van de kenmerkende Grado-midrange. De hoofdtelefoon is lichtgewicht, verstelbaar en comfortabel, zodat je urenlang kunt genieten van muziek zonder druk op je oren te voelen.

TIP: één van de vragen kan je alvast oplossen door langs te komen!

“Noteer dus alvast in uw agenda 23, 24 en 25 juni, braderie in Zottegem. Bezoek onze showroom, luister naar de nieuwste hi-end toestellen en maak kans op de fantastische Grado hoofdtelefoon! We kijken ernaar uit u te verwelkomen en uw audio-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@concepts.be of telefonisch op +32 9 360 55 22,” aldus audiodealer Concepts in Zottegem/

Meer weten? Bezoek dan de website van Concepts.

Adres en contactgegevens Concepts

Concepts
Wolvenstraat 2
9620, Zottegem

Tel.: +32 9 360 55 22
E-mail: info@concepts.be


EDITORS' CHOICE