NIEUWSCayin

Cayin lanceert nieuwe RU7 R2R-ladder DAC en hoofdtelefoonversterker

Sinan Kökbugur | 30 mei 2023 | Fotografie Fabrikant | Cayin | Importeur: Sensus Audio

Het Chinese Cayin heeft met de RU7 een nieuwe draagbare DAC en hoofdtelefoonversterker met gebalanceerde uitgang gelanceerd. Het belangrijkste kenmerk van de nieuwe RU7 is dat de DA-converter is gemaakt op basis van een weerstandsmatrix die de fabrikant zelf heeft ontworpen.

Cayin RU7

De nieuwe RU7 van Cayin komt naast de eerdere RU6 R-2R en kan ook PCM-signaal tot een resolutie van 384 kHz en native DSD 256-streaming verwerken. Muzieksignaal komt binnen via een USB-C-poort (een verloopje van USB C naar USB A wordt meegeleverd, een verloopje naar Lightning is optioneel). Analoog signaal voor een hoofdtelefoon of versterker komt naar buiten via een 3,5 en een 4,4 millimeter aansluiting.

Op het zijpaneel bevinden zich fysieke toetsen voor het wisselen van bedieningsmodi en volumetoetsen, een klein display toont het niveau en de parameters van het signaal. De behuizing van het apparaat is vervaardigd uit een massief stuk aluminium, heeft afmetingen van 66 x 24 x 12 mm en weegt 25 gram. Een groene beschermhoes wordt meegeleverd.

Cayin RU7: prijs en leveringsinformatie

Prijs en leveringsinformatie voor de Benelux moeten nog bekend worden gemaakt.

MERK

EDITORS' CHOICE