Luistershow The Spirit of Sound bij Listening Matters op vrijdagavond 26 mei en zaterdag 27 mei met special guest Laurence Dickie

De in Den Haag gevestigde audiodealer Listening Matters zal op vrijdagavond 26 mei en zaterdag 27 mei een luistershow organiseren genaamd “Spirit of Sound”. Luidsprekers van Vivid Audio type Giya G1 Spirit zullen worden aangedreven door Halcro Eclipse versterkers. Hoofdontwerpers Laurence Dickie van Vivid Audio is aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Het bijwonen van de vrijdagavond kan alleen na inschrijving want het aantal plaatsen is beperkt. Zaterdag is de inloop vrij.

Spirit of Sound bij Listening Matters: Halcro Eclipse X Vivid Giya G1 Spirit

Laat je betoveren bij de “Spirit of sound” luistershow bij Listening Matrters in Den Haag op vrijdagavond 26 mei en zaterdag 27 mei 2023. De legendarische Laurence Dickie neemt de bezoekers mee naar de wereld van muziek met de krachtige en verfijnde Vivid Audio Giya G1 Spirit luidsprekers, aangestuurd door de meeslepende Halcro Eclipse versterker.

Laurence Dickie, hoofdontwerper van Vivid Audio

Met zijn ongeëvenaarde expertise en creativiteit heeft Laurence Dickie Vivid Audio gemaakt tot een van de meest gerenommeerde audiomerken ter wereld. Zijn passie voor geluid, vakmanschap en design is wat de Vivid Audio luidsprekers zo bijzonder maakt en luisteraars in staat stelt om de meest verfijnde details van muziek te ervaren.

Kan je niet op vrijdagavond? Niet getreurd, op zaterdag 27 mei a.s. is het evenement met vrije inloop toegankelijk van 10:00 tot 17:00 uur.

Laatste update: de VIP avond met Laurence Dickie op vrijdag 26 mei a.s. is helaas VOL. Neem contact met Listening Matters op om kans te maken op een plek bij afmeldingen.

Adres en contactgegevens Listening Matters

Listening Matters
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Tel. 070 - 363 20 50
Website: https://listeningmatters.nl/
 


EDITORS' CHOICE