NIEUWSDreamworks

Luistershow met DALI Kore luidsprekers op 6, 7 en 13 mei a.s. bij Dreamworks in Zoersel

De in de Belgische plaats Zoersel gevestigde audiodealer Dreamworks zal op zaterdag 6 mei, zondag 7 mei en zaterdag 13 mei a.s. een luistershow organiseren waarbij de vlaggenschepen van de Deense luidsprekerfabrikant DALI, genaamd Kore, centraal zullen staan. De luistersessies zullen plaatsvinden met een beperkte hoeveelheid luisteraars en daarom moet een belangstellende zich inschrijven via de website van Dreamworks.

DALI Kore op 6, 7 en 13 mei bij Dreamworks in Zoersel

DALI’s Kore-luidsprekers zijn een nieuwe en opwindende toevoeging aan het assortiment van high-end luidsprekers van de Deense fabrikant DALI en als enige officiële DALI-dealer in België, is Dreamworks in Zoersel enthousiast om deze uitzonderlijke luidsprekers te mogen introduceren aan muziekliefhebbers.

De DALI Kore-luidsprekers zijn volgens Dreamworks ontworpen om de perfecte balans te bieden tussen esthetiek en prestaties. Deze luidsprekers hebben een slank en modern ontwerp dat in vrijwel elk interieur past. Maar het zijn niet alleen de looks die indruk maken. De DALI Kore-luidsprekers zijn voorzien van de nieuwste technologieën en functies om een ongeëvenaarde geluidskwaliteit te leveren. De luidsprekers maken gebruik van DALI's eigen SMC (Soft Magnetic Compound) technologie, die ongewenste resonanties en kleuring van het geluid vermindert en een nauwkeuriger en helderder geluidsbeeld creëert. Bovendien zijn de luidsprekers uitgerust met een op maat gemaakte woofer en een hybride tweetermodule die bestaat uit een soft dome-tweeter en een ribbon-tweeter. Deze combinatie zorgt voor een perfecte balans tussen helderheid en nauwkeurigheid, waardoor de muziek op een natuurlijke manier tot leven komt.

Dreamworks verkoopt niet alleen producten. Het bedrijf biedt een professionele installatie- en configuratieservice aan, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat hun nieuwe luidsprekers op de juiste manier zijn geïnstalleerd en geconfigureerd om de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden.

Op zaterdag 6 mei, zondag 7 mei en zaterdag 13 mei a.s organiseert Dreamworks in Zoersel een evenement waarbij de DALI Kore luidsprekers zullen voorgesteld worden aan muziekliefhebbers. De luistersessies in intieme kring (beperkte groepen van telkens zes personen) duren 1,5 uur en zullen een goede indruk geven van deze majestueuze luidspreker.

Je kan je inschrijven via volgende link: inschrijving DALI Kore evenement

Adres en contactgegevens Dreamworks

Dreamworks Zoersel / Bonheiden
De Beemdekens 29, 2980 Zoersel
Rijmenamseweg 156A, 2820 Bonheiden
Tel.: +32(0)475 560 117

E-mail: info@dreamworks.be
Website: www.dreamworks.be

MERK

EDITORS' CHOICE