NIEUWSiEar Tilburg

Audiodealer iEar’ invites Focal & Naim: op 10 mei in Tilburg en 11 mei in Amsterdam

Audiodealer iEar’ die vestigingen heeft in Tilburg en Amsterdam zal twee luisteravonden organiseren waarbij producten uit de Naim New Classic reeks luidsprekers van de Franse fabrikant Focal zullen aansturen. Op 10 mei a.s. zal de Musical Evening in Tilburg plaatsvinden en op 11 mei a.s. volgt een herhaling in de vestiging in Amsterdam. Medewerkers van Naim en Focal zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Wie wil langskomen wordt verzocht om zich even aan te melden.

Musical Evenings op 10 mei in Tilburg en 11 mei in Amsterdam

De iEar’ Invites in de vorm van twee speciale Musical Evenings op 10 mei in Tilburg en 11 mei in Amsterdam zullen in het teken staan van het Britse elektronicamerk Naim Audio en het Franse luidsprekermerk Focal.

Met name de eerder dit jaar gelanceerde New Classic productlijn van Naim Audio zal het middelpunt van de avond vormen. Al enkele jaren is Naim uiterst succesvol met haar Uniti serie. Dit zijn alles-in-één producten uitgerust met de beste en meest up-to-date streaming audio mogelijkheden. Voor luisteraars die ook graag gebruik willen maken deze fantastische mogelijkheden, maar dan op een nog hoger audio kwaliteitsniveau, kunnen nu kennis maken met de componenten uit de nieuwe Naim Classic reeks: de Naim NSC 222 streamer / voorversterker, de Naim NAP 250 eindversterker en de Naim NPX 300 voeding. Voor de demonstratie worden de Focal Sopra 2 luidsprekers gebruikt.

Bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de nieuwe componenten uit de nieuwe Naim Classic reeks, waarbij de medewerkers van Focal / Naim importeur Latham Audio alle ins-en-outs over de nieuwe reeks uit de doeken komen doen, want er is veel te vertellen over de nieuwe versterkertechnologie, de high-end streaming audio mogelijkheden en het upgrade pad in deze lijn.

Het beloven gezellige, leerzame, maar bovenal muzikale Musical Evenings te worden, aldus de uitnodiging van iEar'. 

Demonstraties, data en tijdstippen:
Musical Evening woensdag 10 mei – Tilburg 19.30 uur tot 21.30 uur
Musical Evening donderdag 11 mei – Amsterdam 19.30 tot  21.30 uur

Zin om bij één van de Musical Evenings aanwezig te zijn? Meld je dan even aan via de website van iEar’ via de volgende link: https://iear.nl/nieuws/iear-invites-focal-naim/

 


EDITORS' CHOICE