NIEUWSAuthentic

Linn lanceert 360: Audibly Invisible, Visibly Remarkable (op 11 mei te zien bij Authentic)

De Schotse audiofabrikant Linn heeft de 360 aangekondigd, een actieve luidspreker waarvan volgens de fabrikant zo ongeveer elk aspect is herzien en verbeterd. De luidspreker is gehoormatig onzichtbaar, d.w.z. voegt niets van zichzelf toe aan het geluid. Tegelijkertijd is hij visueel zeer opmerkelijk. En wie deze bewering zelf wil toetsen kan naar het verjaardagsfeestje dat op 11 mei a.s. bij Authentic High End in Brussel wordt georganiseerd.

Linn 360

De nieuwe Linn 360 heeft een nieuwe behuizing, nieuwe drivers en nieuwe elektronica. De afrondingen van de behuizing zijn niet alleen fraai om te zien maar zorgen ook voor een goede dispersie, d.w.z. spreiding van het geluid. Het resultaat is volgens de fabrikant de laagste vervorming die het bedrijf tot nu toe heeft bereikt.

De welvingen van de behuizing maken van de Linn 360 een opvallende verschijning, die volgens de ontwerpers zowel moderniteit als klassieke schoonheid uitstraalt.

Op donderdagavond 11 mei 2023 zal Authentic High End in Brussel het vijftigjarig jubileum van Linn vieren en de CEO van Linn zal speciaal voor deze gelegenheid naar Brussel komen. Belangstellenden zijn welkom maar worden verzocht om zich wel even in te schrijven.

Meer weten? Kijk dan op de website van Authentic High End.


EDITORS' CHOICE