NIEUWSAuthentic

Authentic in Brussel viert 50ste verjaardag van Linn op donderdagavond 11 mei 2023

Het in Schotland gevestigde audiobedrijf Linn bestaat vijftig jaar en dat is voor de in Brussel gevestigde audiodealer Authentic High End reden om een klein feestje te vieren. Voor deze speciale gelegenheid zal de CEO van Linn, Gilad Tiefenbrun, naar het feestje komen om het glas te heffen.

Linn 50th Anniversary Party @ Authentic Brussels

“We kijken ernaar uit u te verwelkomen in de flagship store van Authentic om het 50-jarig bestaan van Linn te vieren. Voor deze speciale gelegenheid zal de CEO van Linn, Gilad Tiefenbrun, ons vergezellen. Gilad beloofde om verschillende stukjes serieus opwindend nieuws met jullie te delen voordat hij 's avonds brood breekt en het glas met jullie allemaal heft. We kunnen niet wachten om je te zien. Het wordt zeker een gedenkwaardige gebeurtenis,” aldus de uitnodiging van de in Brussel gevestigde audiodealer Authentic.

“’De verschillen worden groter,’ was het belangrijkste sentiment op Linn’s 50ste verjaardag. Met de lancering van de nieuwe Exakt en Passive (met Aktiv-bas) Klimax 360 hebben we allemaal onze kaken van de vloer gepakt vanwege de ongelooflijke verbeteringen die Linn blijft aanbrengen in luidsprekertechnologie. We konden tijd doorbrengen met de nieuwe modellen en de meest fasenauwkeurige en melodieuze luidsprekers ervaren die we ooit hebben gehoord - samen met een geluidsbeeld dat niet langer de “sweet spot” nodig heeft,” zo verklaart Authentic over de nieuwste producten van Linn.

Het verjaardagsfeest is op donderdag 11 mei 2023 van 19:30 uur tot 23:00 uur.

Meer weten? Kijk dan op de website van Authentic.


EDITORS' CHOICE