Luistershow Estelon Aura en dCS Bartok APEX bij hifi studio Wilbert

Redactie Hifi.nl | 17 april 2023

Op zaterdag 6 mei ben je van harte welkom bij het jubilerende hifi studio Wilbert voor een luistershow rond primeurs van Estelon en dCS. 

"In ons jubileumjaar trakteren we muziekliefhebbers graag op twee primeurs: Estelon verbluft ons met hun nieuwste model met alle klankeigenschappen die het merk zo geliefd hebben gemaakt en met de bijbehorende uitstraling (Aura). De tijdloze, strakke en zeer elegante vormgeving herbergt een speaker met de ware Estelon klanktradities: een groots, open en levensecht klankbeeld vult de kamer. 

Daarbij is de Aura ook nog zeer makkelijk plaatsbaar door zijn “down firing” woofer, dus het moet geen probleem zijn een plekje te vinden voor deze beauties!"

"We hebben de Estelon Aura opgesteld met onze huisset, de dCS Bartók APEX, Pass Labs INT 250 en ShunyataHet spreekwoordelijke schepje-er-bovenop doen we op onze tweede verdieping, daar pakken we uit met: dCS Vivaldi APEX Stack, MOON 740-MOON 820 samen met 2 x MOON 860v2, Estelon XB MKII Diamond MIT Level 1 en Shunyata EverestIlias Koutromanos van Estelon en Liam Davison van dCS zijn deze dag aanwezig voor de presentaties van Estelon en dCS."

Kijk voor meer informatie op de website. Je kunt je hier inschrijven.


EDITORS' CHOICE