NIEUWS

High End Munchen 2023: donderdag 18 - zondag 21 mei

Redactie Hifi.nl | 01 april 2023

High End München, de internationaal bekende audiobeurs, is de onbetwiste leider als het erom gaat op indrukwekkende wijze de toon te zetten voor muziekweergave van topklasse. Althans, zo zeggen ze dat dan zelf. Maar eigenlijk zijn we het daar wel mee eens. De beurs vindt deze keer plaats van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei 2023, en uiteraard is uw redactie er weer bij.

High End München biedt al vier decennia lang ideeën en impulsen voor fabrikanten, retailers, consumenten en (andere) liefhebbers van hoogwaardige consumentenelektronica. Op de vier dagen van het evenement komt de hele wereld van audio-experts en professionals samen in de Beierse hoofdstad om honderden exposanten uit meer dan veertig verschillende landen te bezoeken en hun nieuwste innovaties te presenteren in de hallen en atria van het MOC-evenementencentrum.

Gitaargenie Al Di Meola is het gezicht van de veertigste editie van de beurs en daarmee de vierde wereldberoemde merkambassadeur van de audioshow (foto: High End Society). "Met hem delen we de liefde voor muziek en de passie voor authentiek geluid. We zien u graag op de HIGH END!"

HIFI.NL/MUNCHEN

Wij houden je tot aan de beurs weer op de hoogte van alle nieuwtjes en aankondigingen, en zijn tijdens High End München weer op de show te vinden voor live verslaggeving. We verzamelen alles weer op hifi.nl/munchen, waar je nu alvast terug kunt voor alle highlights en de twee gecombineerde showverslagen van High End 2022.


EDITORS' CHOICE