NIEUWSKing Audio

Luistershow met primeur bij King Audio in Velp op zondag 9 en maandag 10 april a.s.

Audiodealer King Audio in Velp zal op de komende Eerste en Tweede Paasdag een luistershow organiseren waarbij buizenversterkers van Fezz Audio uit Polen de luidsprekers van Jean-Marie Reynaud uit Frankrijk zullen aansturen. Dat is nog eens lekker uitbuiken na het paasontbijt met de familie. Toegang is vrij maar een belangstellende moet zich wel even van tevoren aanmelden.

Paasshow op zondag 9 april en maandag 10 april bij King Audio

Tijdens de komende Paasshow zal King Audio de Poolse Fezz Audio Evolution buizenversterkers in Nederland introduceren. De Fezz EVO Lybra (PSE-300B) en Fezz EVO Silver Luna Prestige (PP-EL34) zullen worden gecombineerd met de muzikale Franse transmissielijn luidsprekers van Jean-Marie Reynaud. Bezoekers van de Paasshow kunnen luisteren naar de vloerstaande Euterpe Jubilé en Lunna van het Franse merk. Het gaat dus om een primeur. De gloednieuwe EVO versterkers van Fezz Audio zijn dan pas ruim een week in Nederland, onder voorbehoud geeft King audio aan de versterkers zijn zo nieuw dat ze wellicht vertraagd zijn dat weten ze pas het laatste moment. De show zal uiteraard wel met Fezz Audio versterkers spelen als de nieuwe toch vertraagd zouden zijn.

“Maar deze prachtige creaties mogen we u niet onthouden. Blij verrast zult u worden van de muzikaliteit met de geboden opties en natuurlijk ook van de speciale Paas/Primeur aanbieding. De sessies duren maximaal 75 minuten met 2 à 3 bezoekers per keer. Dat is totaal dus max. 15 per showdag. Voordeel is wel dat u alle persoonlijke aandacht krijgt en natuurlijk een lekker kopje koffie of thee.” aldus de uitnodiging van King Audio.

De geplande luistertijden zijn als volgt: 10:45 tot 12:00 uur, 12:15 tot 13:30 uur, 13:45 tot 15:00 uur, 15:15 tot 16:30 en ten slotte 16:45 tot 18:00 uur.

“Stuur snel uw voorkeur per mail naar info@kingaudio.nl met uw naam en telefoonnummer en voorkeur voor een tijd, zodat we die voor u kunnen vastleggen. Wanneer een tijdstip al gereserveerd is laten we u dat even weten middels een telefoontje of mailbericht en welke nog vrij zijn. Let op: vol = vol,” aldus King Audio.

Adres en contactgegevens King Audio

King Audio
Theodorus Dobbeweg 17
6883 GN Velp

Tel.nr.: 06 - 5472 4261
E-mail: info@kingaudio.nl
Website: https://kingaudio.nl/

 
EDITORS' CHOICE