NIEUWSBender Hifi

KEF R-Series META: gloednieuw en zaterdag 11 februari al bij Bender hifi te beluisteren!

Redactie HiFi.nl | 07 februari 2023 | KEF

De Benelux-introductie van de gloednieuwe KEF R-Serie META is nog maar drie tellen achter de rug, of Bender hifi heeft als KEF-partner als eerste audiospeciaalzaak in Nederland de primeur met een show te pakken, en wel op zaterdag 11 februari aanstaande. Inderdaad, deze zaterdag!

"Opnieuw weet KEF geluidsbeleving te herdefiniëren met de nieuwste generatie R-serie HiFi-luidsprekers, nu met de baanbrekende Metamaterial Absorption Technology (MAT)." De R-serie is een uitzonderlijke serie van zeven modellen, ontworpen om onovertroffen prestaties te leveren met meer detail, dieper inzicht en meer vervoering. Je leest er alles over in ons introductiebericht van eerder deze week, maar ga vooral zelf luisteren bij Bender in Arnhem!

Introductie KEF R-Serie META bij Bender hifi op zaterdag 11 februari

"De nieuwe R-serie levert een prachtig geluid! De serie bevat namelijk een selectie van de nieuwste technologieën die zijn ontwikkeld voor KEF's toonaangevende en categorie-overstijgende The Reference."

"De R-serie zorgt voor een uitzonderlijke geluidservaring in diverse settings. Het moderne, tijdloze design, gedreven door akoestiek, geeft deze collectie HiFi-luidsprekers gebruikers nog meer manieren om gemakkelijk in verbinding te komen met de content waar ze van houden."

Het team van Bender organiseert zaterdag doorlopend demonstraties in hun mooiste luisterruimte, waarbij ze je graag meer vertellen over de gloednieuwe R-serie META en je uitgebreid kennis laten maken met de modellen.

Bender hifi is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station Arnhem Velperpoort is het 250 meter lopen. In de Steenstraat is parkeergelegenheid en vanaf parkeergarage Velperpoort en parkeergarage Musis is het eveneens 250 meter lopen. “Wij van team Bender hifi zijn erg in onze nopjes met de nieuwe KEF R serie META en staan te popelen om je ermee kennis te laten maken, kom vooral langs!”

Kijk voor meer informatie op benderhifi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE