NIEUWSDenon

Denon AVC-X4800H: krachtige negenkanaals AV-receiver met HEOS

De AVC-X4800H van het Japanse audiomerk Denon is een negenkanaals AV-receiver die is voorzien van alle wensen, gemakken en snufjes. Het nieuwe apparaat beschikt over Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro 3D, plus upscaling-oplossingen voor oudere content. 

Denon AVC-X4800H

De AVC-X4800H, die overigens in september 2022 al is aangekondigd, is een AV-receiver met een geavanceerde HDMI-verwerking, negen krachtige eindversterkers, 3D surroundgeluid en high-definition video (tot 8K). De AV-receiver creëert voor de film- en muziekliefhebbers een multidimensionale bioscoopervaring. Als twee kanalen tegelijkertijd ieder een acht Ohm luidspreker aansturen kan de AVC-X4800H 125 Watt per kanaal leveren met 0,05 procent vervorming.

De gebruiker kan de AVC-X4800H met ruimtecorrectietechnologie van Audyssey (MultEQ XT32) vanaf medio maart aanpassen aan de ruimte en later zal ook ondersteuning van Dirac Live worden toegevoegd.

De AVC-X4800H kan natuurlijk meer dan het geluid bij een televisie verzorgen. AV-processoren en AV-versterkers van Denon zijn voorzien van Denon’s eigen streaming-platform HEOS dat ondersteuning die van alle gangbare streaming-diensten en functies en natuurlijk multiroom functionaliteit. De versterker biedt diverse installatieopties met een grote mate van flexibiliteit om een thuisbioscoopervaring naar wens van de gebruiker op maat af te stellen.

De Denon AVC-X4800H heeft een adviesprijs van net geen 2.600 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE