NIEUWSMcIntosh

McIntosh MHT300: 7.2-kanaals AV-versterker voorzien van Dirac Live Room Correction

Het Amerikaanse audiobedrijf McIntosh heeft de MHT300 aangekondigd, een krachtige meerkanaals AV-receiver die ook is voorzien van Dirac Live Room Correction. McIntosh heeft ook een FM-tuner ingebouwd. Naar verwachting gaat de levering van de MHT300 in de Benelux in de loop van maart 2023 beginnen.

McIntosh MHT300: 7.2-kanaals AV-versterker

De nieuwe MHT300 van het in de VS gevestigde McIntosh kan 120 tot 150 Watt aan elk van zijn zeven kanalen leveren als alle kanalen tegelijk worden aangestuurd. De vier HDMI-aansluitingen kunnen signaal tot 8K/60 Hz en 4K/120 Hz verwerken.

Wie meer kanalen nodig zou hebben kan de MHT300 zo configureren dat ook twee hoogtekanalen kunnen worden weergegeven via een externe eindversterker. de MHT300 kan dus ook dienst doen in een 7.2.4-configuratie. De toevoeging van Dirac Live Room Correction (dat is software van het Zweedse Dirac) maakt het mogelijk om het geluid optimaal op te ruimte af te stemmen. De toevoeging van een FM-tuner is een leuke kers op de taart.

Natuurlijk wijkt McIntosh niet te veel af van zijn huisstijl. VU-meters heeft de MHT300 niet maar wel het bekende glazen frontpaneel, aluminium draaiknoppen en natuurlijk het groen oplichtende logo in het midden van het front. Power Guard beschermt de luidsprekers tegen overbelasting en Sentry Monitor beschermt de eindtrappen tegen kortsluiting.

McIntosh MHT300: prijs en leveringsinformatie

De levering van de MHT300 gaat in de loop van maart 2023 beginnen. De adviesprijs is net geen 10.000 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE