NIEUWSShanling

Shanling M0 Pro: mini draagbare en betaalbare muziekspeler met gebalanceerde uitgang

Shanling heeft de M0 Pro gelanceerd, een kleine en betaalbare draagbare muziekspeler die in een broekzak past. De M0 Pro heeft een aluminium behuizing en komt op de markt in de kleuren zwart, groen en rood. 

Shanling M0 Pro

De aluminium behuizing van de nieuwe M0 Pro van het Chinese Shanling meet 43,8 x 45 x 13,8 millimeter en het apparaatje weegt slechts 36,8 gram. De voorkant wordt vrijwel volledig in beslag genomen door een kleuren aanraakscherm met een diagonaal van 1,54 inch en een resolutie van 240 x 240 pixels. De ingebouwde batterij van 650 mAh biedt volgens de fabrikant tot 14,5 uur muziekplezier.

Ondanks het kleine formaat heeft Shanling een dubbele DAC-chip van het type ES9219C van ESS Sabre in de behuizing verwerkt. De M0 Pro heeft drie versterkingsniveaus om uit te kiezen. Het maximale uitgangsvermogen is 90 mWatt in 32 Ohm ongebalanceerd en tot 236 mWatt in 32 Ohm gebalanceerd. De speler heeft slechts één symmetrische 3,5 millimeter aansluiting die ook geschikt is voor asymmetrische stekkertjes, maar een speciale adapter van 3,5 naar 4,4 millimeter is optioneel beschikbaar.

De M0 Pro kan PCM-signaal tot een resolutie van 32-bit/384 kHz verwerken en DSD tot DSD128. De ingebouwde Bluetooth-adapter kan in tweerichtingsmodus werken en ondersteunt LDAC- en aptX-codecs.

Shanling heeft de M0 Pro niet voorzien van geheugen voor opslag van muziekbestanden. Er is echter een slot voor microSD-kaarten dat geschikt is voor kaartjes tot een capaciteit van 2 TB.

Shanling M0 Pro: prijs en leveringsinformatie

De Shanling M0 Pro is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en rood. Een leren hoes is optioneel, evenals een adapter om een 4,4 millimeter jackplug aan te kunnen sluiten. De prijs voor de Benelux is nog niet bekend. Op de website van Shanling staat een prijs van 129 dollar genoteerd, maar wisselkoersschommelingen, transportkosten, invoerrechten en het lokale BTW-tarief zullen de prijs in de Benelux vermoedelijk wel iets omhoog duwen.


EDITORS' CHOICE