NIEUWSTeufel

Weggeefactie: Teufel Radio One

Redactie Hifi.nl | 26 december 2022 | Teufel

Ook onze vrienden uit Berlijn zijn weer van de partij voor de jaarlijkse weggeefactie van HIFI.NL/.BE, waarmee we deze keer onder de noemer Twelve Days of Christmas tot en met zaterdag 31 december het jaar 2022 aftellen. Teufel vergeeft twee exemplaren van de Radio One: één voor HIFI.NL én één voor HIFI.BE. 

Teufel Radio One

De Berlijnse audiofabrikant Teufel heeft dus de Radio One aangeboden, een wekkerradio met een betere geluidskwaliteit dan de doorsnee wekkerradio van twee of drie tientjes. De Radio One is wat exclusiever, maar wakker worden wordt dan ook veel minder vervelend. En je kunt de dag maar beter goed beginnen want dan ben je productiever. Winnaars mogen kiezen tussen een zwarte en een witte uitvoering.

De Radio One biedt zowel klassieke FM-radio als digitale radio via DAB+. Voor elk van deze ontvangstopties staan drie voorkeurstations ter beschikking. Een slim detail is de draadantenne, die zo goed als onzichtbaar in de onderzijde van het apparaat zit verstopt. Gebruikers die graag zelf bepalen wat ze te horen krijgen kunnen hun favoriete muziek via bluetooth streamen vanaf een smartphone of tablet of een bron aansluiten via mini-jack.

Alle belangrijke functies kunnen rechtstreeks worden bediend via knoppen aan de voorkant van de wekkerradio. Gebruikers kunnen kiezen tussen twee verschillende alarmen en een sleeptimer en tussen bluetooth, FM en DAB+. De helderheid van het extra grote display achter de stofkap kan afzonderlijk worden afgesteld.

Kans maken? Laat dan onderstaand je gegevens (en je kleurvoorkeur) achter! De actie loopt tot week 1 van 2023, we selecteren de winnaars op donderdag 5 januari.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

MERK

EDITORS' CHOICE