(Gesponsord artikel)NIEUWSVeddan

Veddan x Black Friday: exclusieve aanbieding

Redactie Hifi.nl | 15 november 2022 | Veddan

Black Friday staat voor de deur, en ook Veddan doet mee aan deze inmiddels internationale feestdag voor consumenten. De actie? Daar zijn ze bij Veddan een beetje geheimzinnig over, maar het team heeft ons wel laten weten dat het om een hele exclusieve aanbieding gaat. Je vindt er meer informatie over op de website via veddan.com/black-friday/.

Muziek zou thuis net zo moeten klinken als wanneer het live wordt afgespeeld. Dat is waar Veddan voor staat. Niet door weer een kleine wijziging aan te brengen in de huidige techniek, maar door te kiezen voor een volledig nieuwe aanpak. De speciaal ontwikkelde ‘Ultra Fast Membrane’ modules, die in alle speakers zitten, zorgen ervoor dat muziek wordt afgespeeld op de manier waarop de natuur dit ook doet: gedetailleerd, transparant en dynamisch.

Veddan x Black Friday

We schreven het hierboven al: ze zijn een beetje geheimzinnig bij Veddan over wat de actie op Black Friday, vrijdag 25 november aanstaande, precies inhoudt. Wel weten we dat er slechts 20 plekken beschikbaar zijn, en dat er slechts een '24-hour window' is om van de aanbieding gebruik te maken. Echt alleen OP Black Friday dus.

Hoe je je aan kunt melden? Dat kan door je op de website in te schrijven voor de wachtlijst. De eerste 20 deelnemers zullen als eersten de exclusieve deal te zien krijgen... Kijk voor meer informatie op de website!

MERK

EDITORS' CHOICE