NIEUWSArtSound

ArtSound PWR09: draadloze feestluidspreker

Het Belgische audiomerk ArtSound heeft de draagbare en draadloze PWR09 feestluidspreker uitgebracht. “Start de avond met knapperige versnaperingen en borrelende dranken in de tuin met op de achtergrond funky loungemuziek. Verplaats het feest (en de luidspreker) naar binnen, schakel de volumeknop naar een volgende versnelling en dans vol overgave de nacht in. Laat je voeren door het ritme van ArtSound en shuffle party-proof het nieuwe jaar in,”  aldus het persbericht van ArtSound.

ArtSound PWR09: draadloze luidspreker om een feestje mee te bouwen

“A little party never killed nobody. De PWR09 staat voor power, daadkrachtige audio en sfeer alom. Uitgerust met twee ijzersterke woofers, een ingebouwde equalizer en intense versterker dompelt deze muzikale krachtpatser je onder in een ongezien muzikaal bad. Je zintuigen worden geprikkeld door de levendige LED-lichten die vibreren op het ritme van de muziek en kunnen bovendien aangepast worden aan elke moodswing,” zo prijst ArtSound de nieuwe PWR09 aan.

Vergeet vooral je dansbenen niet in te smeren, de twee accu’s die de luidspreker van voeding voorzien gaan gemakkelijk mee tot in de vroege uurtjes. Het ingebouwde handvat en de handige afstandsbediening maken de feestluidspreker bovenal gebruiksvriendelijk, waardoor feestgangers zonder zorgen over de dansvloer kunnen glijden.

ArtSound PWR09: Very Important and Portable (VIP)

Feestluidsprekers zijn booming business. Letterlijk maar vooral figuurlijk, de markt van draagbare luidsprekers is de afgelopen tijd geëxplodeerd en dat heeft ArtSound geweten. ArtSound zag de verkoop van draagbare luidsprekers de afgelopen drie jaar telkens verdubbelen. Bovendien beleven we muziek steeds actiever en willen het altijd en overal bij ons hebben. Het moet dus makkelijk én verplaatsbaar zijn, waardoor we elke gelegenheid kunnen vullen met heldere klanken en stevige beats. De PWR09 speelt daar met zijn krachtig karakter gretig op in.

ArtSound PWR09: technische specificaties 

  • Afmetingen: 675 x 328 x 320 millimeter
  • Aanleveren muzieksignaal: draadloos via Bluetooth of via de cinch-ingang
  • Vermogen versterker: 160 Watt
  • Voeding: twee accu’s, 2 x 4.500 mAh (tot acht uur muziekplezier) met LED-indicatie
  • Gevoeligheid: 90 dB
  • Verlichting: vijf kleuren, bewegen mee op muzikale beats
  • Bediening: met knopjes op het apparaat of met meegeleverde afstandsbediening
  • Plaatsing: op oppervlak of statief
  • Toonregeling: equalizer mogelijk op zes standen
  • Adviesprijs: 399 euro

MERK

EDITORS' CHOICE