Luistershow bij Alpha High End in Brussel op 20 en 27 nov. a.s. met luidsprekers van Clarisys Audio Auditorium

Redactie Hifi.nl | 13 november 2022 | Fotografie Fabrikant

De in Brussel gevestigde audiodealer Alpha High End zal op zondag 20 november en zondag 27 november a.s. de vlakke luidsprekers van Clarisys Audio Auditorium aan belangstellenden demonstreren in de vestiging in Brussel. Liefhebbers van de platte luidsprekers van o.a. Apogee Acoustics en Magnepan worden nadrukkelijk uitgenodigd om te komen luisteren, maar uiteraard zijn alle andere bezoekers ook welkom.

Clarisys Audio in het zonnetje bij Alpha High End op zondag 20 en zondag 27 november

“Onze passie voor muziek is gebaseerd op hetzelfde credo: je oren verdienen altijd het beste. Daarom nodigen we u graag uit voor een preview, waar de ontdekking van Clarisys Audio Auditorium u hernieuwd plezier zal bezorgen.

U die liefhebbers bent van traditionele sprekers of panels zoals de essentiële Apogee Acoustics (die meerdere generaties hebben gekenmerkt) maar ook de Magnepan, Analysis Plus en anderen, komen deze pure wonderen testen. Onze eerste indrukken bevestigen de kwaliteit van de Clarisys die alle criteria nog verder pushen met een zekere mate van afwerking en een kwaliteit van constructie zonder aantrekkingskracht.

Registreer per telefoon of e-mail om de sessie van uw keuze, t.w. 11:00 uur of 14:30 uur, aan te geven. Rond een proeverij, ontdekt u de Clarisys Audio Auditorium panel speakers en andere prachtige elektronica. Laten we op zondagen 20 en 27 november 2022 samen deze kostbare muzikale momenten delen,” aldus de uitnodiging van Alpha High End in Brussel.

Meer weten? Kijk dan op de website van Alpha High End.


EDITORS' CHOICE