(Linn)troductiedagen bij Listening Matters op 18 en 19 november a.s.

Redactie Hifi.nl | 07 november 2022 | Fotografie Fabrikant

De in Den Haag gevestigde audiodealer Listening Matters is nu officieel dealer van het prachtige Schotse merk Linn. Dat kan niet voorbij gaan zonder (Linn)troductiedagen. Op vrijdagavond 18 november en op zaterdag 19 november zal Listening Matters audiocomponenten van Linn aan belangstellenden laten horen en zien.

Linn voor het voetlicht bij Listening Matters

De Haagse audiodealer Listening Matters nodigt belangstellenden uit om op vrijdagavond 18 november en zaterdag 19 november kennis te komen maken met de doordachte technieken van het in Schotland gevestigde audiobedrijf Linn

“Laat u verrassen door de glasheldere detailklanken van de Organik DAC en beluister hoe de Linn Sondek LP12 is geëvolueerd tot een uitzonderlijke platenspeler,” aldus de uitnodiging van Listening Matters.

Op vrijdagavond 18 november a.s. is het aantal plaatsen beperkt, vanwege de catering. De luisterhow begint om 18:00 uur. Belangstellenden moeten zich opgeven voor deze avond. Op zaterdag 19 november a.s. duurt de demonstratie van 10:00 uur tot 18:00 uur en de inloop is vrij.

Adres en contactgegevens Listening Matters

Listening Matters
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
Tel. 070 - 363 20 50
Website: https://listeningmatters.nl/


EDITORS' CHOICE