Spectaculaire ruimtes van KEF op Noir et Blanc Brussels Hifi - Kom je ook?

Schrijven dat het team van KEF 'behoorlijk heeft uitgepakt' op de Noir et Blanc Brussels Hifi Show is nog steeds een understatement. Je vindt het Britse luidsprekermerk, uiteraard vergezeld door het Noorse Hegel, in maar liefst drie grote ruimtes dit weekend, met meerdere bekende gasten/presentatoren, en dan staat er ook nog een fraaie Lotus voor de deur – uiteraard eveneens voorzien van KEF goodies

Zoals in het eerdere bericht vanaf de showvloer in Brussel al aangegeven (over de fraaie Limited Editions van Monitor Audio), zullen we komende week uitgebreid verslag doen van het evenement dat vandaag en morgen in BluePoint plaatsvindt (en zullen dat voor HIFI.BE voor de gelegenheid zelfs in het Frans doen). Maar dat weerhoudt ons er niet van om alvast wat plaatjes te delen.

Zoals je op de foto's kunt zien, staan er niet alleen maar speakers van KEF als museumstukken opgesteld, hoe fraai ze ook zijn. Je wil ze ook kunnen horen, nietwaar? Gelukkig is er ook in meer dan een aantal speelklare sets voorzien. Je kunt er onder meer terecht voor de actieve modellen (LS60 Wireless en LS50 Wireless II met KC62 subwoofers), en de KEF Blade en Reference-speakers in combinatie met Hegel versterking. 

De demo’s worden gehost door Anders Ertzeid van Hegel, vertegenwoordiging van KEF Research and Development is aanwezig om je een kijkje achter de schermen te geven van de designfilosofie van de Britten, en uiteraard is ook 'KEF-ambassadeur' Jan Douwe Kroeske weer van de partij, net als in Tilburg over drie weken.

Met programma’s als Twee Meter Sessies en The Ballroom Sessies maakt Jan Douwe Kroeske al tientallen jaren prachtige opnames van artiesten en bands in de voor hem zo kenmerkende integere en eerlijke setting. Jan Douwe neemt je bij KEF mee in de verhalen achter een aantal van de hoogtepunten van deze sessies.

We hebben 'm zelfs bereid gevonden om één van de ruim 30 prijzen die we vanuit HIFI.NL/.BE in samenwerking met de organisatie van de show weg mogen geven uit te reiken. In dit geval: de KEF MU3 in-ears!

Noir et Blanc Brussels HiFi Show 2022: 5 & 6 november

De Noir et Blanc Brussels HiFi Show vindt vandaag en morgen plaats van 10.00 tot 18.00 uur in BluePoint Brussels. De show is gratis, de parking ook, en de koffie staat klaar! Kijk voor meer informatie op deze pagina

MERK

EDITORS' CHOICE