(Gesponsord artikel)NIEUWSTeufel

Teufel Novembermania: deals en kortingen Black Friday en Cyber Monday nu al geldig

Redactie Hifi.nl | 25 november 2022 | Teufel

Novembermania, Black Friday, Cyber Monday: de verschillende benamingen en de achterliggende redenen om uit te pakken doen er eigenlijk niet toe, het is héél november feest bij het Duitse Teufel.

Wie in de markt is voor een nieuwe aanschaf in de categorie consumentenelektronica, doet er al jaren goed aan om het weekend na Thanksgiving af te wachten. De nationale feestdag in de VS, altijd op de vierde donderdag van de maand november, wordt traditioneel opgevolgd door Black Friday – voor Amerikanen een minstens zo'n belangrijke feestdag. Ze zijn namelijk vrij die dag, en Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Tel daar Cyber Monday na het weekend bij op en je hebt een prijzenfestijn dat meer dan een heel weekend duurt. Bij Teufel doen ze er nog een schepje bovenop en maken ze van héél november een actiemaand.

Teufel Novembermania

Wat dat inhoudt? Een hele maand van stevige kortingen en sterk verlaagde prijzen die je nergens anders tegen zult komen voor kwalitatieve audio-oplossingen zoals speakers, soundbars, hoofdtelefoons en in-ears.

Een hele maand betekent dat de prijzen al vanaf 1 november geldig zijn, en doorlopen tot en met Cyber Monday op maandag 28 november. Teufel hanteert daarbij geen actieprijzen voor het weekend vanaf Black Friday, maar heeft nú alles al verlaagd – met kortingen oplopend tot maar liefst 43 procent. 

Daarnaast geldt er tot en met 6 november gratis verzending op alle producten met vouchercode VKF-WGGY-UW.

Een greep uit het huidige aanbod waar we je graag even op wijzen:

 

Ga naar teufelaudio.nl om het hele aanbod te vinden

MERK

EDITORS' CHOICE