PUUR hifidelity introductieshow in teken van McIntosh en Sonus faber

Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2022

Vrijdag 11 en zaterdag 12 november staat in de gloednieuwe zaak van PUUR hifidelity in Zeist in het teken van McIntosh en Sonus faber met een feestelijke introductieshow onder het genot van een hapje en drankje.

PUUR hifidelity

Voor wie het gemist heeft, PUURavd ofwel audio, video & domotica heet voortaan PUUR hifidelity en vind je niet langer in Oostzaan, maar aan de Slotlaan nummer 306 in Zeist. Uiteraard ben je ook daar regelmatig van harte welkom voor mooie audioshows, en dat begint in november al meteen goed.

Op het moment van schrijven is het team nog druk met de puntjes op de i op het vlak van inrichting en levering van apparatuur en speakers, maar ze zijn er bijna, dus we zetten de introductie graag alvast in de agenda.

PUUR hifidelity introductieshow

Vrijdag 11 en zaterdag 12 november aanstaande staan dus in het teken van twee iconische hifi-merken: het Amerikaanse McIntosh en het Italiaanse Sonus Faber.

"Samen goed voor meer dan 110 (!) jaar aan ervaring, en beroemd om hun magistrale klank, sublieme afwerking en bijbehorende uitstraling. Duik samen met ons in de wereld die hifi heet en beleef zelf de meerwaarde van een goed muzieksysteem. Dit alles, uiteraard, onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Graag tot dan!"

Kijk voor meer info op de facebookpagina van PUUR hifidelity.


EDITORS' CHOICE