NIEUWSAngstrom

AudioXperience Show met Angstrom ZIA 100 integrated en Magico S1 MKII (22 oktober)

Op zaterdag 22 oktober aanstaande herhaalt het team van AudioXperience en importeur Symphony Audio de show die ze gezamenlijk op Dutch Audio Event met Angstrom en Magico gaven, maar dan in afgeslankte vorm. "Op deze dag presenteren we de Angstrom ZIA 100 geïntegreerde versterker en de Magico S1 Mk II en de Angstrom ZDA-71 DAC." 

Angstrom ZIA 100

"De hybride Angstrom ZIA 100 geïntegreerde versterker (buisjes in de voorversterker) is een juweel en scoort klankmatig een dikke tien! Het retro design met de in het hoogspringende VU-meters in combinatie met aluminium en de massieve in olijf uitgevoerde zijpanelen maken deze tot een visueel spektakel. Klankmatig verlegt deze versterker grenzen en behoort tot de besten die we hoorden in deze prijsklasse."

Magico S1 Mk II

"De Magico S1 Mk II maakt een volwassen indruk. Met bijna 55 kilogram schoon aan de haak is voorzichtigheid geboden met het verplaatsen.De S1 Mk II is uitgerust met een met diamant gecoate Beryllium tweeter. We kunnen we niet anders stellen dat de Magico S1 Mk II gruwelijk veel laat horen. Ongekend hoe diep je in de muziek kunt luisteren. De van multi-wall carbon vervaardigde bassdriver is 20 % lichter en stijver geworden, wat de reactietijd ten goede komt. Gekoppeld aan Angstrom ZIA 100 laat deze Magico een zeer realistische weergave horen. De stage-grootte is fenomenaal. Deze Magico geeft u een uniek beleving van elk muziekstuk dat u speelt. De S1 MK2 is ook uitermate geschikt voor een bescheiden woonkamer."

Siltech Classic Legend

"Siltech wordt met recht beschouwd als fabrikant van een van de best klinkende kabels ter wereld. Die reputatie kwam niet gemakkelijk en het vergde tientallen jaren van hard werken, buitengewone aandacht voor research en ontwikkeling en aandacht voor de kleinste details. Dat wij ons erg kunnen vinden in de performance van Crystal Connect bekabeling wist u misschien al. Dit zustermerk van Siltech behoort wat ons betreft tot de absolute top."

"Waarom dan Siltech? Siltech vormt voor ons een waardevolle aanvulling, temeer omdat de kernwaarden min of meer dezelfde zijn en ook het klankmatige aspect is simpelweg uitmuntend. Doch het karakter is verschillend en toont een spoor meer warmte en soepelheid. Daardoor vormt het een perfecte aanvulling op ons assortiment en toe te passen in verschillende systemen."

Terug naar Angstrom: de ZDA-71 DAC

"We hebben hem al enige tijd in huis, maar kwamen er nog niet aan toe om dit meesterwerk even goed in het daglicht te zetten. Naast de fantastische Angstrom ZIA 100 hoort natuurlijk een goede bron. Angstrom ontwierp de ZDA-71 D/A-converter met optionele geïntegreerde streaming-audiospeler. Een D/A-converter ontworpen op het ladder-dac principe en voorzien van buizen-uitgangstrap. Een interessant ontwerp met dito kwaliteiten zoals we die kennen van de geïntegreerde versterker. De hoogste tijd dus om te laten horen wat deze combi in petto heeft!

Je bent van harte welkom op zaterdag 22 oktober tussen 11.00u en 16.00u. De demonstratie met de genoemde apparatuur is doorlopend, dus reserveren is niet nodig. Je vindt AudioXperience aan de Spegelt 66 in Nuenen.

MERK

EDITORS' CHOICE