NIEUWSRevox

Revox Studiomaster M300 en M500: alles-in-ééns die alleen luidsprekers nodig hebben

Het van oorsprong Zwitserse audiomerk Revox heeft de Studiomaster M300 en Studiomaster M500 gelanceerd. Beide apparaten zijn in de basis een geïntegreerde versterker met analoge en digitale ingangen en een HDMI-ingang met ARC. Helemaal conform de tijdgeest en het eisenpakket van de moderne gebruiker zijn beide apparaten ook voorzien van uitgebreide radio- en streaming-functies. Het verschil tussen de toestellen is de hoeveelheid uitgangsvermogen. De Studiomaster M500 is de krachtigste van de twee.

Revox Studiomaster M300 en M500: voeg luidsprekers toe

De Studiomaster M500 en Studiomaster M300 van Revox zijn uitgerust met krachtige geïntegreerde versterkers. De M300 kan twee keer 120 Watt aan acht Ohm leveren en de M500 doet daar met 180 Watt per kanaal aan acht Ohm nog een schepje bovenop. Het compacte formaat verraadt het al: aan boord bevinden zich klasse D versterkers. De dempingfactor heeft volgens Revox een waarde 1.200 dus lastige luidsprekers aansturen zal geen probleem zijn.

De gebruiker kan analoge of digitale bronnen aansluiten, maar de gebruiker kan zich ook beperken tot het aansluiten van een setje passieve luidsprekers. Beide Studiomasters zijn voorzien van radiofuncties in de vorm van DAB+, een FM-tuner en internetradio (iRadio). Op de voorkant bevindt zich een glazen OLED frontdisplay. Muziek kan verder worden afgespeeld via WLAN, LAN, Bluetooth en AirPlay 2. Streaming-diensten Spotify, Tidal, Deezer en Qobuz worden ook ondersteund.

Het unieke Revox multi-user concept biedt een zeer individueel gebruik voor verschillende gebruikers in één ruimte en dankzij de modulaire opzet van het systeem ook in veel ruimtes als multiroom oplossing. Het Revox multi-user concept biedt elke gebruiker een zeer individuele en persoonlijke muziekervaring met het Studiomaster systeem. Persoonlijke favorieten zijn voor iedere gebruiker direct toegankelijk via de eigen startpagina van de multiuser app en via het display. Voorkeuren van verschillende gebruikers kunnen eenvoudig en onmiddellijk worden gedefinieerd en bediend. Of het nu in één kamer is of in meerdere kamers. Of het nu via de kabel of draadloos is. Muziek en audiosignalen in al hun diversiteit kunnen in de hoogste audiokwaliteit worden gestreamd of door verschillende spelers worden gebruikt.

Meer weten? Kijk dan op de website van Revox.

Revox Studiomaster M300 en Studiomaster M500: prijzen en leveringsinformatie

Revox Studiomaster M300: 3.250 euro
Revox Studiomaster M500: 3.950 euro


EDITORS' CHOICE