NIEUWSKEF

KEF en Hegel op Noir et Blanc Brussels Hifi Show

Op zaterdag 5 en zondag 6 november aanstaande ben je van harte welkom in BluePoint Brussels voor de eerste editie van de Noir et Blanc Brussels Hifi Show, een ambitieus tweedaags evenement van de gelijknamige audiospeciaalzaak. Het is de grootste audioshow die Noir et Blanc tot nu toe organiseerde, met maar liefst 20 verschillende demoruimtes. In de aanloop naar de show delen we graag meer info over de deelnemers, want we ondersteunen Noir et Blanc als mediapartner en zullen ook beide dagen op de show aanwezig zijn. Vandaag: GP Acoustics, met KEF en Hegel. 

GP Acoustics: KEF en Hegel

Met trots staat het team van GP op de eerste editie van de Noir & Blanc Brussels HiFi Show. "We verwelkomen U graag in onze ruimtes Pasteur en Baekeland, om kennis te maken en om u te laten luisteren en genieten van meerdere KEF en Hegel set-ups die we voor de show hebben samengesteld."

Listen and Believe!

"We hebben diverse sets voor u opgesteld staan. Beluister onze actieve modellen (LS60 Wireless en LS50 Wireless II met KC62 subwoofers) en onze Blade en Reference in combinatie met Hegel versterking. Onze demo’s worden gehost door Anders Ertzeid van Hegel en KEF Research and Development is aanwezig om u een kijkje achter de schermen te geven van onze designfilosofie."

"Ook verwelkomen wij graag Jan Douwe Kroeske. Met programma’s als Twee Meter Sessies en The Ballroom Sessies maakt Jan Douwe Kroeske al tientallen jaren prachtige opnames van artiesten en bands in de voor hem zo kenmerkende integere en eerlijke setting. Jan Douwe neemt u mee in de verhalen achter een aantal van de hoogtepunten van deze sessies."

De Noir et Blanc Brussels HiFi Show vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november van 10.00 tot 18.00 uur in BluePoint Brussels. Kijk voor meer informatie op deze pagina

MERK

EDITORS' CHOICE