The Chord Company Benelux Roadshow stopt op 13 oktober a.s. bij Botman in Hoorn

Latham Audio houdt deze week een roadshow waarbij de producten van het Engelse The Chord Company gedemonstreerd zullen worden. De laatste halte van de raodshow is in Hoorn bij audiodealer Botman Sound & Vision.

Donderdag 13 oktober demonstratie van The Chord Company bij Botman Sound & Vision in Hoorn

Het in Groot-Brittannië gevestigde The Chord Company produceert al sinds 1985 kabels voor hifi- en home cinema-systemen. Het kiezen van de juiste kabel is nu belangrijker dan ooit. The Chord Company gaat tot het uiterste (en hanteert nauwkeurige toleranties) om toonaangevende kabels te produceren. Vanaf de kleinste component wordt alles gekozen voor optimale prestaties.

Zij zijn zeer trots op hun reputatie van realistisch geprijsde interconnects en luidsprekerkabels van audiofiele kwaliteit - een cruciaal onderdeel daarvan is onze unieke ARAY / Tuned ARAY /Super ARAY geleidertechnologie, Taylon isolatie, geavanceerde afschermingsmaterialen en baanbrekende connectorontwerpen.

Patrick Mitchell van The Chord Company uit Engeland komt persoonlijk bij audeiodealer Botman Sound & Vision in Hoorn het nieuwe ChorAlloy metaal uitleggen en de nieuwe PowerHAUS stroomverdelers, Ground Arrays en diverse kabels demonstreren.

De demonstratie duurt ongeveer twee uur en begint om 19:00 uur. Tijdens de pauze is er een hapje en een drankje en gelegenheid om vragen te stellen.

Bezoekers kunnen voor de deur parkeren of om de hoek op de Spoorstraat. Parkeren na 18:00 uur is gratis.

De toegang is vrij maar het wordt op prijs gesteld als een belangstellende zich van tevoren aanmeldt via deze pagina.

Adres en contactgegevens Botman Sound & Vision

Botman Sound & Vision
Gedempte Turfhaven 13
1621 HC Hoorn
Tel.: +31 (0)229 - 213 505


EDITORS' CHOICE