Televisieverkoper PlatteTV heet vanaf nu HelloTV

PlatteTV verkoopt televisies en vooral televisies en is gespecialiseerd in de verkoop van de nieuwste modellen televisies. Het bedrijf heeft momenteel elf winkels (binnenkort opent de twaalfde winkel zijn deuren) en verkoopt natuurlijk ook via een overzichtelijke webshop. De enige tv-specialist in Nederland PlatteTV heeft een nieuwe naam en merkidentiteit: HelloTV. De persoonlijke service blijft ongewijzigd.

Welkom HelloTV en bedankt en vaarwel PlatteTV

Vanuit de overtuiging dat er voor iedere Nederlander maar één televisie de beste is, zet winkelketen en webshop PlatteTV vanouds in op de dialoog met klanten om persoonlijk advies te kunnen geven. PlatteTV heet vanaf nu HelloTV en nodigt iedereen uit in de wereld van tv’s om alle mogelijkheden te ontdekken, online en in de 11 winkels verspreid over het land.

De naamsverandering ligt naar eigen zeggen in het verlengde van de groeiambitie. Binnen drie jaar wil HelloTV de autoriteit zijn in Nederland op het gebied van tv’s en gaat daarmee de strijd aan met retailreuzen als Bol.com, Coolblue en Mediamarkt. "De specialisten van HelloTV denken tv, dromen tv en zijn tv. Zij vertegenwoordigen ruim vijftig jaar tv-ervaring en zijn als geen ander in staat om klanten te helpen aan de beste tv-beleving."

PlatteTV, nu HelloTV, gelooft dat persoonlijk en specialistisch advies het verschil maakt om mensen de beste tv-beleving te kunnen bieden. Dit wordt zowel online als offline waargemaakt. Bij HelloTV geen chatbots voor geautomatiseerd advies, maar echte specialisten die online vragen beantwoorden. Ook zullen er steeds meer winkels verschijnen in het land met het meest uitgebreide assortiment en de nieuwste innovaties op het gebied van tv. Binnenkort vindt de opening plaats van de 12de winkel in Duiven.

“Wij zijn de enige echte tv-specialist in Nederland en geloven in de human factor. Vanzelfsprekend in onze winkels, maar juist ook online via de chat. Het liefst verkopen we geen enkele tv zonder advies van een van onze specialisten. Om garant te kunnen staan voor advies over de beste tv-beleving, is het snappen van de wensen en de situatie van de klant onmisbaar”, aldus Erik-Jan Koense Director Marketing & E-Commerce. “Het aangaan van de dialoog heeft altijd in ons DNA gezeten. Met de introductie van de naam HelloTV willen we dit nog sterker benadrukken. We nodigen heel Nederland graag uit om bij ons de mogelijkheden te komen ontdekken.”

HelloTV is officieel dealer van Samsung, LG, Philips en Sony. Ook audioapparatuur (van onder andere Sonos en Denon) die de tv-beleving nog intenser maken zijn te vinden bij HelloTV. De producten worden zowel online aangeboden als in de twaalf winkels in Nederland.

Meer weten? Kijk dan op de website van HelloTV.


EDITORS' CHOICE