NIEUWS

TechFi bestaat 1 juli 1 jaar: wekenlange weggeefactie

Redactie Hifi.nl | 28 juni 2022

Aanstaande vrijdag begint er niet alleen een nieuwe maand, maar ook een heel nieuw jaar. Zusterpublicatie TechFi.nl viert dan namelijk de eerste verjaardag. En in goede traditie binnen onze uitgeverij komt dat eerste jubileum met een wekenlange weggeefactie, waarin dagelijkse mooie prijzen te vergeven zijn; van ACT usb-c docks, Foscam deurbellen en in-ears van Sony en Sennheiser tot Motorola smartphones en Hisense QLED tv's. Kijk hier voor de details.

"Het was nogal een avontuur, een nieuwe publicatie beginnen anno 2021. Zeker omdat we die op klassieke leest hebben geschoeid: onafhankelijk nieuws en reviews, waarbij de kosten gedekt moeten worden door advertenties. Geen abonnementen, geen tracking van bezoekers, geen lezersdata verzamelen en verkopen.

Een jaar later mogen we vaststellen dat we een uitstekende start hebben gemaakt. Het aantal lezers neemt maandelijks toe. Ook de partijen over wie we schrijven, kunnen onze artikelen waarderen, zo horen we regelmatig. Het avontuur kan dus nog even doorgaan en dat mag gevierd worden!"

Eind van deze week, op 1 juli, gaat de eerste actie live. Hou TechFi dus in de gaten om te zien welke prijs dat wordt en wat je moet doen om deze te winnen! Foto: Maryse Dannenberg.


EDITORS' CHOICE