NIEUWSHisense

Ontdek de nieuwigheden van Hisense op TV-gebied in 2022

Televisiebouwer Hisense heeft nieuwe televisies aangekondigd voor lancering in 2022. Het bedrijf heeft o.a. een Laser TV en een Mini-LED TV op de markt gebracht. Daarnaast zijn er ook nieuwe OLED-modellen.

Hisense Laser TV: nieuw kleurbereik met de Hisense 100L9G Laser TV

De nieuwe 100L9G Laser TV van Hisense heeft een helderheid van 3.000 lumen en is uitgerust met een TriChroma Laser Engine die gebruik maakt van zuivere rode, groene en blauwe lasers. Dit zorgt voor een groter kleurbereik met natuurlijke en levensechte beelden.

De Laser TV wordt geleverd met een 100 inch hard Ambient Light Rejecting scherm. Dit zorgt voor hogere helderheid, zo kun je ook overdag genieten van films en series via het Smart TV platform VIDAA U6. Daarnaast is de L9G Laser TV uitgerust met 40 watt Dolby Atmos geluid, 4K resolutie, HDR10 en filmmaker modus. Met de nieuwste L9G Laser TV van Hisense haalt de consument het grootste kleurbereik, de beste functies en de échte bioscoopervaring in huis.

Hisense TV: nieuwe OLED-modellen met meer diepte en betere zwartwaarden

Ook in 2022 introduceert Hisense nieuwe OLED televisies. Hisense OLED-TV’s zorgen voor een ultrahoog kleurengamma. Deze televisies nemen je mee in de donkere diepten van de oceaanbodem dankzij perfecte zwartwaarden. De nieuwe OLED-kleurcorrectietechnologie heeft 24 kleuren die nauwkeurig worden aangepast, op basis van onder andere driedimensionale kleuren, primaire kleurcorrectie, huidskleur en verzadiging. Daarmee levert Hisense OLED diepe zwarttinten, scherp contrast en verzadigde kleuren.

De nieuwe OLED-lijn bestaat uit drie modellen die je zullen verbazen met hun kleurintensiteit. De volgende drie OLED-series zijn in de loop van Q2 beschikbaar: A80G, A86H en A90H.

Hisense A80G (55 inch)

Dit Ultra HD premium 4K OLED-scherm biedt een brede kijkhoek en levert natuurlijke kleuren, sterk contrast en echte zwartwaarden. De Hisense A80G televisies zijn IMAX Enhanced. Dit zorgt voor perfecte kleuren, contrast, helderheid en geluid van hoge kwaliteit. Je zult thuis genieten van het kenmerkende beeld, geluid en het bereik van IMAX. De A80G is voorzien van een hoogwaardige dubbele voet en Slim Metal Design. Ook is het voorzien van Dolby Vision IQ, HDR 10, HDR 10+, & HLG. En dankzij het VIDAA U5 Smart TV-platform heb je onder andere via Netflix, YouTube en Disney+ eenvoudig toegang tot films en series.

Hisense A86H (55 en 65 inch)

De Hisense A86H televisie is ontwikkeld om kleurrijk te zijn. Dit model maakt indruk dankzij het brede scala aan kleuren die er levensecht uitzien. OLED-TV's zijn uitgerust met technologieën die elke pixel afzonderlijk aansturen. Gewone schermen zijn verdeeld in lokale dimzones, terwijl de nieuwe Hisense A86H TV het hele scherm heeft verdeeld in 8.294.400 pixels. Deze Pixel Dimming maakt het beeld op het scherm helderder en scherper en zorgt voor extreem contrast en ongelooflijke details. Uniek aan dit model is de centrale draaibare voet die zorgt voor een flexibele kijkhoek. Hoe groot je woonkamer ook is, de kijkervaring zal altijd van de hoogste kwaliteit zijn. De A86H serie is ook voorzien van VIDAA U6 voor onder andere Netflix, YouTube en Disney+.

Hisense A90H (65 inch)

Met de nieuwe Hisense OLED 4K A90 televisies ontgrendel je echt verbazingwekkende niveaus van kleurzuiverheid. De OLED-technologie verbaast niet alleen met hoog contrast en rijke details, maar ook met een Wide Color Gamut met diepere en levendigere kleuren, belangrijk bij het genieten van natuurdocumentaires. Je zou zomaar kunnen worden weggeblazen door de uitzonderlijke helderheid en levensechte beelden dankzij Ultra HD Premium en 4K HDR Immersive-gecertificeerd, evenals HDR 10+ en Dolby Vision-ondersteuning.

Bij het perfecte beeld hoort een bloedstollende audio-ervaring. Je kunt achterover leunen en de spanning van een film of sportactie écht voelen dankzij de geïntegreerde soundbar, het meeslepende Dolby Atmos-systeem, 2.1.2 Multi-Channel Surround en IMAX Enchanced. Met de Hisense A90H zul je je nooit vervelen want deze televisie is voorzien van het nieuwe VIDAA U6 Smart TV platform.

Hisense Mini-LED: U80HQ

Hisense introduceert een nieuwe premium Mini-LED televisie, de U80HQ. Dit Ultra HD Premium 4K model is beschikbaar in 55 en 65 inch. De Mini-LED combineert de achtergrondverlichting met Full Array Local Dimming Pro en zorgt voor een hoge helderheid van 1.000 nits, authentieke kleuren, briljant contrast en opvallende details. Hiernaast ondersteunt de U80HQ onder andere volledige HDR-technologieën, Dolby Vision IQ, HDR 10, HDR10+ en HLG, waardoor iedere scène, donker of licht, tot leven wordt gebracht. Dit model wordt verwacht in juni en zal voorzien zijn van VIDAA U6, het Smart TV platform waar je eenvoudig je favoriete films en series op bekijkt via onder andere Netflix, YouTube en Disney+.

Hisense biedt vijf jaar garantie op elk toestel.

Meer weten? Kijk dan op www.hisense.nl of www.hisense.be.


EDITORS' CHOICE