NIEUWSVersnel Hifi

De Langste Platenbeurs van Nederland: Apeldoorn, pinkstermaandag 6 juni

Redactie Hifi.nl | 30 mei 2022

Tip voor wie van vinyl houdt, op maandag 6 juni aanstaande nog geen plannen heeft en/of het vreemd vindt dat Pinkpop niet tijdens Pinksteren is: Variaworld organiseert op Pinkstermaandag een mega platenbeurs met live muziek door de binnenstad van Apeldoorn.

Talrijke kraampjes met zowel exclusieve als gangbare vinyl, cd’s en accessoires vullen de straten rondom Versnel Hifi met aanbieders uit Nederland, Engeland, Duitsland en België.

Versnel Hifi zal Pinkstermaandag geopend zijn met diverse permanente demonstraties van Michell en Rega platenspelers uit Engeland. Je krijgt tijdens het evenement bovendien 10 procent korting op alle platenspelers en accessoires. Je vindt Versnel Hifi aan de Hoofdstraat 167 in Apeldoorn. 

Tot slot kun je als vaste klant van Versnel ook zelf je lp's en cd's aanbieden ter verkoop. Versnel heeft op de de Langste Platenbeurs van Nederland namelijk drie marktkramen met een totale lengte van 12 meter rondom de gevel van de winkel. Daarvan zijn twee marktkramen gereserveerd voor de muziekdragers van klanten (vrienden, kennissen en familie ook welkom). Je moet je wel voor 3 juni opgeven, via 055 5219800 of info@versnelhifi.nl.

Pinkstermaandag, 6 juni | 10.00 tot 17.00 uur | Caterplein & Centrum Apeldoorn


EDITORS' CHOICE