NIEUWSAudes

Audes komt naar HEM met luidsprekers, buizenversterkers en power conditioners

Het in Estland gevestigde audiobedrijf Audes staat op de beursvloer van de High End München met luidsprekers, buizenversterkers en power conditioners. Het bedrijf zal o.a. een nieuwe versie van monitorluidspreker Maestro 106 aan het publiek tonen.

Audes op High End München in kamer R05 hal 4

Audes verheugt zich na twee jaar van gedwongen afwezigheid op de nieuwe editie van de High End audiobeurs die morgen in München zal beginnen. Het bedrijf heeft een open ruimte waar producten staan en waar gepraat kan worden. Voorts is er een speciale luisterruimte gecreëerd. Het bedrijf zal power conditioners, buizenversterkers en luidsprekers aan het publiek tonen.

De Estlandse fabrikant zal een nieuwe versie van monitorluidspreker Maestro 106 meenemen en een buizenversterker van het type ATA-288A die is voorzien van eindbuizen van het type KT88.

Audes bouwt ook OEM-producten voor andere fabrikanten in de professionele markt en consumentenmarkt. De beursvloer is een uitgelezen kans om ook zakelijke mogelijkheden te bespreken. Maar wie gewoon mooie producten wil zien, kan ook even binnenlopen in de ruimte van Audes.

Lees ook onze recensie over power conditioner ST-900 van Audes.

MERK

EDITORS' CHOICE