NIEUWSAudio-Life

Luistershow met hoornluidspreker Avantgarde Acoustic Trio op 17 en 18 juni bij Audio-Life

Op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni a.s. zullen de bijzondere luidsprekers van Avantgarde Acoustic gedemonstreerd worden bij audiodealer Audio-Life in de Nederlandse plaats Buren. Vol trots zal Audio-Life als eerste in Europa het nieuwe Avantgarde Acoustic Trio systeem aan het publiek laten horen. Volgens Audio-Life heeft de Duitse fabrikant het systeem fundamenteel verbeterd. Iedereen mag komen en de toegang is gratis maar aanmelden wordt op prijs gesteld zodat Audio-Life de bezoekerstroom kan inschatten.

Avantgarde Acoustic Trio in het zonnetje bij Audio-Life op vrijdag 17 juni en zaterdag 18 juni

Audio-Life heeft het nieuwe hoornsysteem van Avantgarde Acoustic zelf mogen beluisteren bij de Duitse fabrikant. “Werkelijk alle laatste onvolkomenheden zijn opgelost. Nog nooit zul je een systeem horen dat zo fase nauwkeurig is. Het Trio systeem is totaal opnieuw ontwikkeld, waarbij alle drivers zijn herontworpen en fundamenteel aan kwaliteit en impact hebben gewonnen. Veel aandacht is er daarbij uitgegaan naar de nieuwe tweeters, welke nu prachtig rijk klinken en integreren op een manier zoals je niet eerder hebt kunnen horen.

Daarnaast lanceert Avantgarde Acoustic de Itron technologie. Een versterkermodule die het gehele systeem totaal actief maakt. Als je wilt kun je je eigen versterker behouden of kiezen voor deze nieuwe Itron versterking. We zullen tijdens de show laten horen dat dit ontwerp écht totaal van een andere orde is dan je gewend bent. Een waanzinnig ontwerp waarbij alles draait om muzikaliteit. Zeer zelden hoorden we de muziek zo live!

 

Maar ook de totale afwerking van dit luidsprekersysteem is op een ongekend hoog niveau gekomen. Er is rekening gehouden met werkelijk ieder detail. Dat totaalbeeld geeft de luisteraar een gevoel van rijkdom én klinkt tegelijkertijd alsof je in het concertgebouw zit.

 

We nodigen iedereen dan ook uit om bij ons naar dit fenomenale systeem te komen luisteren. Je bent welkom tussen 10.00 uur en 16.00 uur in onze luisterruimte in Buren. Niet alleen goede koffie dit keer, maar wat extra gewoon omdat het weer kan en we zo blij zijn jullie te kunnen verwelkomen.

Meld je wel even aan van te voren zodat we weten op hoeveel belangstelling we kunnen rekenen,” aldus de verklaring van Audio-Life.

Adres en contactgegevens Audio-Life

Audio-Life
Hulsterstraat 26a
4116 EZ Buren
Tel.: +31 (0) - 344 570 777
E-mail: info@audio-life.nl
Website: https://audio-life.nl

 EDITORS' CHOICE