NIEUWSAVNUE

Rotel Michi X5 jubileumaanbieding bij Audio TV Centrum in Eindhoven

De in Eindhoven gevestigde audiodealer Audio TV Centrum bestaat dit jaar 44 jaar. Ter ere van dit jubileum heeft het bedrijf een scherpe aanbieding voor wie op zoek is naar een krachtige en veelzijdige geïntegreerde versterker. Ruil je eigen versterker in en koop een 44 kilo zware Rotel Michi X5 geïntegreerde versterker. Er gelden wel een paar voorwaarden.

Rotel Michi X5 voor een aanbiedingsprijs van 4.444 euro

De Michi X5 van het Japanse Rotel is een geïntegreerde versterker verpakt in een prachtig industrieel ontwerp. De versterker die werkt in klasse AB  kan 350 Watt per kanaal aan acht Ohm leveren en 600 Watt vier Ohm luidsprekers, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De versterker heeft een scala aan broningangen waaronder meerdere analoge en digitale ingangen, XLR, apt-X Bluetooth en een draaitafelingang geschikt voor mm- en mc-elementen. Er is ook een voorversterkeringang en de Michi X5 heeft twee paar luidsprekeruitgangen.

De aanbiedingsprijs voor de Rotel Michi X5, die een adviesverkoopprijs heeft van 7.600 euro, geldt onder de navolgende voorwaarden:

  • De aanbiedingsprijs geldt bij inruil van een versterker
  • De versterker moet compleet en in goede staat zijn
  • De versterker moet van een gerenommeerd merk zijn
  • De actie is geldig vanaf 14 t/m 31 mei 2022 (beperkte voorraad!!)

Voldoet de beoogde inruil niet aan bovenstaande voorwaarden? Geen probleem! Koop de Michi X5 voor een hele scherpe prijs en neem daartoe contact op met Audio TV Centrum

Let op: De Rotel Michi X5 aanbieding is niet te bestellen in de webshop en alleen verkrijgbaar in de winkel.

Meer weten? Kijk dan op de website van Audio TV Centrum

Adres en contactgegevens

Audio TV Centrum
Geldropseweg 105
5611 SE Eindhoven
Tel. 040 - 2111 865
www.audiotvcentrum.nl


EDITORS' CHOICE