NIEUWSDaudio

ThuisTesters gezocht voor het Daudio M2 muzieksysteem

Onlangs publiceerden we een uitgebreide review van het Daudio M2 muzieksysteeem, die je hier kunt lezen. De oplettende lezer heeft al gezien dat we dat artikel afsloten met een oproep voor ThuisTesters, want 'de M2' is het volgende hifi-product dat we weer eens een aantal weken bij een paar lezers van HIFI.NL/.BE weg willen zetten. *DEZE OPROEP IS INMIDDELS GESLOTEN.

Daudio M2 zelf beleven? Meld je aan!

Daudio heeft samen met HIFI.NL/.BE een leuke actie opgezet waarbij de fabrikant dit systeem bij twee lezers thuis wil demonstreren. Heb je interesse in zo’n exclusieve thuissessie waarbij het systeem geheel op jouw ruimte wordt afgestemd om er vervolgens een paar weken naar te kunnen luisteren én een review te schrijven voor publicatie op onze website? Meld je dan aan via het formulier, en laat vooral ook even een motivatie achter.

*Deze oproep is gesloten, deelnemers hebben bericht gehad. De reviews verschijnen in de zomer!

Daudio zal uit alle aanmeldingen twee personen uitloten, die daar begin juni bericht over zullen krijgen. Aansluitend worden er in overleg met Daudio afspraken gemaakt om de deelnemers voor de reviews een aantal weken over de set te laten beschikken. Behoor je niet tot de gelukkigen, maar wil je het Daudio M2 muzieksysteem wel graag eens horen? Maak dan eens een afspraak met Daudio om dit systeem op uw gemak in Rijswijk te gaan beluisteren. Meer informatie: www.daudio.nl

MERK

EDITORS' CHOICE