NIEUWSAudioQuest

AudioQuest Mythical Creature analoge interconnects

Redactie Hifi.nl | 03 mei 2022 | AudioQuest

AudioQuest introduceert de Mythical Creatures analoge interconnects, naar eigen zeggen de meest geavanceerde en best klinkende interconnects ooit. We hebben de serie uitgebreid in review momenteel, maar stellen de verschillende modellen – ThunderBird, FireBird en Dragon – alvast even aan je voor. 

De Mythical Creatures analoge interconnects zijn ontworpen door AudioQuest's oprichter en hoofdontwerper Bill Low en Senior Director of Engineering Garth Powell en zijn de eerste modellen waarin ZERO-Tech is verwerkt. Hierdoor wordt de negatieve beïnvloeding van het diëlektricum verder gereduceerd en de RF-ruisdissipatie drastisch verbeterd. "Als we de weg vervolgen die ingeslagen is door producten als Lapis & Diamond, Panther & Cheetah, Anaconda & Amazon, Niagara & Sky, Wild & WEL Signature", zegt Bill Low, "dan komen we met deze nieuwe modellen dichter dan ooit bij ons sonisch ideaal van volledig onzichtbare kabel."

"Mijn hifi-zoektocht heb ik vaak vergeleken met één lange klim op een berg waarvan ik de top nooit zal bereiken.  Het grootste deel van de 41 jaar dat ik nu kabels ontwerp, ben ik – al lerende – gestaag dezelfde berg op gelopen...Sinds de introductie van de huidige reeks ZERO-Tech stroomkabels, de ZERO-Tech Mythical Creature en Folk Hero luidsprekerkabels, en nu de ZERO-Tech Mythical Creature interconnects – allemaal kabels die Garth mogelijk heeft gemaakt – durf ik bijna te stellen dat AQ op de bovenste helft van de berg is aangekomen."

Kijk voor meer informatie op de website van AudioQuest.

MERK

EDITORS' CHOICE