Zwitserse merken voor het voetlicht bij Alpha High End Brussel 8 en 9 mei

De Belgische audiodealer Alpha High End zal op verschillende data in twee van zijn vestigingen een aantal Zwitserse merken in het zonnetje zetten. Op zaterdag 30 april en zondag 1 mei waren belangstellenden welkom in de vestiging in Brasschaat en op zondag 8 mei en maandag 9 mei as. zal de luistershow plaatsvinden in de luisterruimte van Alpha High End in Brussel. O.a. versterkers en luidsprekers van Goldmund en luidsprekers van Piega zullen worden gedemonstreerd.

“Na onze fraaie 'cost is no object show', die een zeer mooie opkomst had, zijn we enorm blij om u wederom te kunnen uitnodigen op een show met als hoofdthema: Zwitserland, Svizzera, la Suisse… land waar precisie in het NDA zit en schitterende resultaten levert, niet enkel op uurwerken, maar ook op hifi materiaal.

Goldmund, onze jongste aanwinst, is reeds sinds 1978 bezig met het bouwen van top materiaal, gekend van hun speciaal vormgegeven luidsprekers en top platenspeler alsook veel awards voor hun elektronica. Tot grote spijt van veel liefhebbers, is Goldmund is lange tijd onbeschikbaar geweest in de Benelux, maar nu dus beschikbaar bij ons en we zijn super enthousiast,” aldus Alpha High End.

Gruezi, The Swiss high end show: wat staat er opgesteld? 

  • Goldmund Mimesis pre 37S / Telos power 440 eindtrappen
  • Weiss Dac 502 plus digitale bronnen van Rose en Auralic
  • Dit bekabeld met de onvolprezen Swiss cables
  • Als weergever, de Master Line Source 2 van Piega uit Zurich… een prachtige verschijning in de luidspreker wereld, zowel akoestisch als visueel

  • Verder apart de actieve Goldmund Prana luidspreker
  • De Piega MLS 3 & de Piega Premier reeks met de
  • Integre van Goldmund Telos 590 en de Telos 7

Zoals steeds: geen koopjespraat “just the music” met leuk Zwitserse stijl hapje en drankje (sorry, geen fondue).

Gruezi, The Swiss high end show: wanneer en waar staat het opgesteld?

Zaterdag 30 april en zondag 1 mei, van 10:00 uur tot 17:00 uur te Brasschaat
Zondag 8 mei en maandag 9 mei, van 10:00 uur tot 17:0 uur te Ukkel, Brussel


EDITORS' CHOICE