(Gesponsord artikel)Leegverkoop Van Duppen Audio, 20 tot 50 procent korting op alles

In 2009 opende Van Duppen Audio zijn winkel in Horst, Limburg en verhuisde in 2012 naar de huidige locatie in Venlo. Nu zijn er wederom veranderingen op komst, want het huurcontract van het winkelpand komt te vervallen. Van Duppen maakt van de gelegenheid gebruik om een pauze in te lassen. Later dit jaar zal Van Duppen van start gaan op een nieuwe locatie. De huidige voorraad wordt met hoge kortingen verkocht want Van Duppen wil zo min mogelijk moeten verhuizen en opslaan.

Van Duppen Audio: audiodealer sinds 2009

In 2009 opende Van Duppen Audio zijn winkel in Horst, Limburg en verhuisde in 2012 naar de huidige locatie in Venlo. Nu zijn er wederom veranderingen op komst, want het huurcontract komt te vervallen.

Afgelopen 12,5 jaar is er veel bereikt, waardoor het assortiment en de klantenkring flink gegroeid zijn. In al deze jaren heeft Dennis van Duppen de winkel nooit gesloten, nooit een vakantieperiode ingelast en nooit meer dan vier aaneengesloten dagen vrij gehad. Dat begint nu zijn tol te eisen en Van Duppen laat weten toe te zijn aan een pauze. Aangezien het huidige huurcontract ten einde loopt, is thans een goed moment om er even tussenuit te gaan.

Van Duppen Audio heeft een uitgebreid assortiment en voor bijna iedere doelgroep is er wel iets moois te vinden. “Of je nu op zoek bent naar een goede tafelradio of een topklasse audiosysteem, je bent altijd welkom. Er wordt altijd goed geluisterd naar de wensen van de klant, om de klant te helpen de juiste keuzes te maken.” De gedegen productkennis van Van Duppen draagt in grote mate bij aan het vinden van de juiste oplossingen, zowel functioneel als klankmatig. “Een tevreden klant, dat is waar het hier om draait,” zo stelt Van Duppen Audio.

Van Duppen Audio: uitverkoop met hoge kortingen

De bedoeling is om eind van het jaar weer van start te gaan op een nieuwe locatie, in een eigen pand. “De zomer zullen we gebruiken om weer bij te tanken, om hierna weer met volle energie aan de slag te gaan met de nieuwe locatie. Maar eerst even in een vrijwillige lockdown. Voor nu betekent dit dus opruimen. We willen straks zo min mogelijk spullen hoeven op te slaan. Grijp uw kans en profiteer nu,” aldus de verklaring van Van Duppen Audio.

Meer weten? Kijk dan op https://www.van-duppen.nl/jubileum/.

Meteen naar de aanbiedingen? Dat kan via onderstaande links.

 

Van Duppen Audio: adres en contactgegevens

Van Duppen Audio
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
Tel. 077 – 400 0502
E-mail: info@van-duppen.nl
Website: https://www.van-duppen.nl/


EDITORS' CHOICE