JBL audioshow bij A Tube High Fidelity

Redactie Hifi.nl | 06 mei 2022 | JBL

Audiospeciaalzaak A Tube High Fidelity heeft één van de luisterruimtes volledig in het teken staan van JBL. Een groot deel van het huidige high-end aanbod van de Amerikanen staat er speelkaar opgesteld. Een audioshow is dan natuurlijk een kwestie van tijd, en inderdaad; die mag inmiddels in de agenda. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei ben je van harte welkom aan de Argonweg 23 in Almere om in de wereld van JBL te duiken, waarbij er ook iemand van Reference Sounds aanwezig zal zijn.

JBL bij A Tube

Een luisterruimte met de spotlights vrijwel volledig op één merk, hoe zit dat? Om te achterhalen hoe één van de vijf ruimtes bij A Tube 'full JBL' is gegaan, brachten we onlangs een bezoek aan de winkel. “We hebben inderdaad vijf luisterruimtes, drie beneden en twee boven, met daarin acht verschillende opstellingen. Boven hebben we twee volwaardige luisterruimtes, en één ervan is vrijwel volledig JBL nu", vertelde Stanly destijds.

‘Vrijwel’ mag hier inderdaad als hele subtiele kanttekening gezien worden. Wie naar het audiorack met aansturing kijkt, ziet daar boven en onder de -uiteraard aanwezig- JBL SA750 ook modellen van Melody en Atoll – maar in de categorie luidsprekers is het JBL, JBL, JBL. "De meeste speakers hebben we nu wel staan. Niet alles, dat is ook niet haalbaar – zeker niet in één ruimte –, maar je ziet hoe uitgebreid het aanbod is. De echte high-end, de modellen die met 43 beginnen, zijn hier aanwezig.” | Je leest er meer over in onze Hi-Visit van afgelopen maart

Audioshows met JBL: vrijdag 27 en zaterdag 28 mei

Je bent op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom bij A Tube High Fidelity aan de Argonweg 23. Kijk voor meer informatie op de website.


EDITORS' CHOICE