NIEUWSKEF

Demo KEF Blade 2 Meta en Reference Meta op zondag 24 april a.s. bij Audio TV Centrum

Dealer Audio TV Centrum in Eindhoven zal op zondag 24 april a.s. de luidsprekermodellen van KEF Blade 2 Meta en Reference Meta vol in het zonnetje zetten. Johan Coorg van KEF zal ook aanwezig zijn om over de luidsprekers te vertellen en vragen van belangstellenden te beantwoorden. 

Op zondag 24 april organiseert Audio TV Centrum gevestigd aan de Geldropseweg 105 te Eindhoven een Launch Event voor de introductie van de nieuwe KEF Blade 2 Meta en de Reference Meta serie.

Op deze dag kunnen belangstellenden ook kennis maken met de ‘brand ambassador’ van KEF, Johan Coorg. “Met zijn brede muzikale smaak zal je je tijdens de luistersessies niet snel vervelen! Verder serveren wij een hapje en een drankje en kun je alles te weten komen over de nieuwe topmodellen van dit iconische luidsprekermerk,” aldus Audio TV Centrum.

Elke sessie bestaat uit een korte introductie van de nieuwe modellen en de achterliggende techniek. Daarnaast gaat er natuurlijk uitgebreid geluisterd worden.

De tijden voor de sessies zijn als volgt:

13:00 – 14:00 uur
15:00 – 16:00 uur

Vanaf 12:00 uur is de deur ‘van het slot’, staat koffie klaar en zijn belangstellenden van harte welkom.

Wie de luistersessies bij wil wonen, kan zich opgeven wie de website van Audio TV Centrum. De toegang is vrij en iedereen mag binnen komen lopen, maar voor de luistersessies zijn de plaatsen beperkt.

 

 

 


MERK

EDITORS' CHOICE