NIEUWSTune Inn

Naim Solstice in het zonnetje bij Tune Inn op vrijdagavond 25 maart en zaterdag 26 maart

Naim Audio’s topmodel draaitafel Solstice wordt in het zonnetje gezet bij audiodealer Tune Inn in Alkmaar op vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart 2022. De Solstice wordt in een beperkte oplage van 500 stuks geproduceerd waarvan er slechts twintig voor de Benelux zijn bestemd. Wie de draaitafel van dichtbij wil bekijken moet dus naar Tune Inn in Alkmaar gaan.

Naim Audio Solstice bij Tune Inn

Ontdek de magie van Solstice met een state of the art Naim system: de NAC 282 i.c.m. NAP 250 en vloerstaande luidspreker Amati van Sonus faber.

Lees ook onze recensie over de Naim Audio Solstice.

Naim Audio blijft zichzelf opnieuw uitvinden. Na vijftig jaar heeft de Engelse fabrikant de Solstice uitgebracht, de eerste draaitafel van het bedrijf. De Solstice is geheel gemaakt volgens de Naim filosofie, met meerdere gradaties van mechanische ontkoppeling, en het gebruik van superieure materialen zoals tungsten en carbon.

De Solstice is ook voorzien van de laatst ontwikkelde generatie Aro toonarm met een Equinox MC cartridge, een op maat gemaakte phonoversterker, en losse voeding voor de voorversterker en de draaitafel zelf.

Naim heeft de productie gelimiteerd tot slechts 500 stuks wereldwijd, waarvan er nu één in de showroom van Tune Inn staat.

“Breng je favoriete plaat mee, voor een reiniging en luisterimpressie,” aldus Tune Inn.

Ga naar de website van Tune Inn, en schrijf je in.

Vrijdagavond 25 maart 2022, aanvangstijdstippen:
19.00 uur, 19.30 uur, 20.00 uur

 

Zaterdag 26 maart 2022, aanvangstijdstippen:
11.00 uur, 13.00 uur, 15.00 uur


EDITORS' CHOICE