NIEUWSDoublepoint

Webwinkel Doublepoint opent luisterruimtes

Redactie Hifi.nl | 21 januari 2022

Doublepoint ken je wellicht alleen als webwinkel, maar inmiddels heeft het team in Voorhout ook diverse fraaie demoruimtes om de klant op locatie te kunnen adviseren. 

Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke (web)winkel met een assortiment om van te smullen. "Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een radicaal gefilterd productaanbod. Alleen de meest hoogwaardige audio-apparatuur verdient een plekje in onze (virtuele) schappen. Apparatuur waar je nog vele jaren van kunt genieten!"

Luisterafspraak bij Doublepoint

Het is ook mogelijk om een luisterafspraak te maken in één van onze luisterkamers. Het is wel belangrijk om van te voren een afspraak te maken, zodat ze jouw speakers / versterkers klaar kunnen zetten. Dan wordt ervoor gezorgd dat je rustig en alle tijd hebt om te genieten van geluid. Ben je geïnteresseerd?

Laat het weten via info@doublepoint.nl of kijk voor meer info op www.doublepoint.nl.


EDITORS' CHOICE