Hi-Fijne Feestdagen: Yamaha ATS-1090 soundbar (PlatteTV)

We schreven gisteren al 'bijna-slotstuk' van onze wekenlange weggeefactie onder de vlag van de Hi-Fijne Feestdagen, en vandaag is het dan echt zover: de allerlaatste actie. Naar goede traditie is dat allerminst de allerminste actie, want je kunt als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl namelijk kans maken op de Yamaha ATS-1090 soundbar. Lees snel verder!

Yamaha ATS-1090 soundbar

"Minimalistisch design, maar allesbehalve basic", aldus PlatteTV als exclusieve retailer van de Yamaha ATS-1090 soundbar. "Ervaar het kenmerkende Yamaha-geluid tijdens je favoriete films, muziek en games met een soundbar die onopvallend voor je tv past of (een slag gedraaid) tegen de muur." 

"Alexa, turn the volume up in the lounge room."

Spraakbediening via Alexa is ingebouwd. Voortaan hoef je het alleen maar te vragen. De De ATS-1090 heeft ingebouwde spraakbediening via Alexa, zodat je je soundbar en allerlei andere smartapparaten heel makkelijk kunt aansturen. En als je even wat privacy wil, schakel je Alexa gewoon uit met de Mute-functie.

Meeslepend 3D geluid

Stuw je home cinema experience naar ongekende hoogten met geluid dat nu ook van bovenaf lijkt te komen. De ATS-1090 ondersteunt DTS Virtual:X om je met één soundbar helemaal onder te dompelen in verbluffende 3D surround sound. Het helpt natuurlijk dat deze Yamaha voorzien is van twéé ingebouwde subwoofers.

Koppel iedere bron via bluetooth aan de Yamaha ATS-1090 soundbar en stream je favoriete muziek of het geluid van je video's draadloos naar je fraaie nieuwe speaker. Naadloos entertainment. Zonder gedoe. Kijk voor meer informatie op de productpagina.

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze Yamaha soundbar, de allerlaatste actie tijdens onze Hi-Fijne Feestdagen? Laat dan je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De actie loopt tot en met zondag 16 januari.

* deze actie is inmiddels gesloten


EDITORS' CHOICE